Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Παπαγεωργόπουλος



Εισαγγελέας επανεξετάζει τον ιατρικό φάκελο του Παπαγεωργόπουλου

Στην επανεξέταση του ιατρικού φακέλου του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου προχωρά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο καταδικασμένος για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης πληροί τις προϋποθέσεις να παραμένει ελεύθερος λόγω αναπηρίας ή έχει αποθεραπευθεί και θα πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές.



Η απάντηση του Παπαγεωργόπουλου σε δημοσιεύματα: Δεν ξέρω σκι

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, o πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, απαντά σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, πέρασε το τριήμερο των Θεοφανείων κάνοντας σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν.



Αναβλήθηκε δίκη με κατηγορούμενο τον Παπαγεωργόπουλο

Μία μέρα μετά την έναρξη της δίκης για το ταμείο της λεγόμενης «Παγίας Προκαταβολής» του δήμου Θεσσαλονίκης, μία άλλη δίκη που αφορά τον κεντρικό δήμο, αυτή των «ειδικών εντολών πληρωμών», αναβλήθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.



Σε νέα δίκη παραπέμπονται Παπαγεωργόπουλος και Λεμούσιας

Ένα ακόμη δικαστικό χτύπημα για τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Λεμούσια, οι οποίοι παραπέμπονται σε νέα δίκη, αυτή τη φορά για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, πράξη η οποία συνδέεται με την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά το διάστημα 1999-2007.



Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη Παπαγεωργόπουλου για την υπόθεση της «Παγίας Προκαταβολής»

Στην αυριανή δικάσιμο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μεταφέρθηκε η υπόθεση της «Παγίας Προκαταβολής» του δήμου Θεσσαλονίκης, για την οποία κατηγορούνται συνολικά 16 άτομα, ανάμεσα στους οποίους ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
 


Στους δημότες τα “σπασμένα” της θητείας Παπαγεωργόπουλου

Ο Δήμος και οι δημότες της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως θα κληθούν να πληρώσουν τα 17,9 εκατ.