Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

παπαδοπουλος



Παπαδόπουλος για Παπαγγελόπουλο: Δεν είναι ποινικό αδίκημα να πιέζεις εισαγγελείς

Δεν είναι ποινικό αδίκημα το να συζητάς με κάποιους εισαγγελείς και να τους λες «η γνώμη μου είναι αυτή», υποστήριξε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την δράση του «Ρασπούτιν» Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.



Εως και 2 μήνες μπορεί να κρατήσει ο «χορός» των Ρίχτερ στην Ζάλυνθο

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, διευθυντής του Κέντρου Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τόνισε:



Υπέκυψε στα τραύματά του ο Λουκάς Παπαδόπουλος

Πένθος για την οικογένεια της ελληνικής ιππασίας, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, καθώς ο βαλκανιονίκης της ιππασίας Λουκάς Παπαδόπουλος υπέκυψε στα τραύματά του, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα. Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία της Ιππασίας αναφέρει:



Ν. Αναστασιάδης: Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής - Στ. Μαλάς: Νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία

Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, καθώς και για συνεργασία με όλους, δήλωσε ο υποψήφιος για επανεκλογή στην προεδρία της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι αυτή θα είναι και η τελευταία πενταετία για την οποία διεκδικεί το αξίωμα.



Εκτός αέρα το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»;

Ξεχάστε τα Σαββατόβραδα που ξέρατε παρέα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

Η αγαπημένη εκπομπή αλλάζει μέρα για δύο εβδομάδες λόγω εορτών και θα προβληθεί την Κυριακή!



Σπύρος Παπαδόπουλος – Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Είναι μαζί;

Από το καστ της ταινίας «Τζαμάικα» δεν λείπει και η σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου Νικολέτα Κοτσαηλίδου και οι δημοσιογράφοι τους συνάντησαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας. Πώς αντέδρασαν όμως όταν ρωτήθηκαν για τη σχέση τους;