Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

παπαδημητριου



Στον εισαγγελέα ο Παπαδημητρίου: "Οποιαδήποτε Σοφία και οποιοδήποτε αγόρι να βγουν να μιλήσουν"

Στον εισαγγελέα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/1) ο Γιάννης Παπαδημητρίου, πρώην μελος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου μαζί με τον δικηγόρο του Ανδρέα Μήτσαινα, όπως αναφέρει το News247.



Τσακαλώτος: 4 μέρες πριν τις εκλογές η ΝΔ δεν γνωρίζει την συνθήκη με τον ESM

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με την ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου δίνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Με δήλωσή του ο υπ. Οικονομικών τονίζει πως τέτοια σταθερότητα απόψεων και αποφασιστικότητα από την ΝΔ έχουμε να δούμε από την εποχή του... Πόντιου Πιλάτου.



«Επικός» καβγάς Παπαδημητρίου με Αρβανίτη

Τα «ξίφη» τους διασταύρωσαν, στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος και πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, με τον συνάδελφό του και υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

 



Έφυγε από τη ζωή ο διεθνούς φήμης Έλληνας γιατρός, Γιάννης Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός και καθηγητής Γιάννης Παπαδημητρίου, πρώην πρόεδρος του Ωνασείου. Έχει αναδειχθεί ως ένας από τους 24 κορυφαίους χειρουργούς στον κόσμο.



Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία γάμου και παιδιού από πολύ μεγάλο έρωτα»

Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε μια συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό Gala του Πρώτου Θέματος και την Αφροδίτη Γραμμέλη και μίλησε για τον ΣΚΑΙ, για το τι θέλει να κάνει στην τηλεόραση αλλά και για το πως αισθάνθηκε την περασμένη σεζόν με τα όσα ακούστηκαν για την προσωπική της ζωή

Για την τηλεόραση



Παραιτήθηκε ο Παπαδημητρίου για το επίδομα

Πολύ πιθανό θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, να επισπευστεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, μετά την άδοξη απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από το υπουργείο Εργασίας. αλλά και τις πληροφορίες ότι παραίτηση υπέβαλε αργά το βράδυ της Δευτέρας και ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημήτριου, αφού επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα.