Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Πάπα



Κρήτη: Ο "παπά" Μιχάλης του "Σασμού", στην ενορία του Αγίου Γεωργίου , στα Ανώγεια..

Δεν ήθελαν και πολύ να το πιστέψουν , ειδικά οι ηλικιωμένες κυρίες που σήμερα το πρωί βρισκόταν στη λειτουργία της Κυριακής της Ορθοδοξίας, στην ενορία του Αγίου Γεωργίου , στα Ανώγεια.



Χριστίνα Παππά για κύκλωμα κοκαΐνης: Να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα αν εμπλέκομαι

Έλυσε τη σιωπή της η ηθοποιός, απειλεί με αγωγές αφού παραδέχτηκε πως έδωσε ήδη κατάθεση και πως τον Μάιο θα κληθεί να απολογηθεί.



Eπίσημα κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα ο ανώτατος σύμβουλος του Πάπα

Ο επικεφαλής των οικονομικών του Βατικανού καρδινάλιος Τζορτζ Πελ έφθασε σε δικαστήριο στην πατρίδα του Αυστραλία χθες στην πρώτη του εμφάνιση για να αντιμετωπίσει κατηγορίες σεξουαλικών εγκλημάτων ως το πιο υψηλόβαθμο στέλεχος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που έχει αντιμετωπίσει τέτοιες κατηγορίες.



Αίγυπτος: Επίσκεψη του Πάπα την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, ο πάπας Φραγκίσκος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο. Ο 266ος Ποντίφικας και ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θα έλθει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση του Αιγύπτιου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ αλ Σίσι, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής προεδρίας Αλά Γιούσεφ.
 



Συνάντηση ΑΘΜ του ΠΑΠΑ και Πατριάρχου Αλεξάνδρειας μετά του Εξοχ. Υφυπουργού των εξωτερικών της Ελλάδος

Την 17η Δεκεμβρίου ε.έ, η Α.Θ.Μ.



«Άνοιγμα» του Φραγκίσκου σε ό,τι αφορά το αλάθητο του πάπα

Ένα πρώτο σημαντικό «άνοιγμα» πραγματοποίησε ο Φραγκίσκος όσον αφορά το δόγμα του αλάθητου του πάπα σε θέματα που άπτονται της πίστεως, το οποίο και υιοθετήθηκε από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία το 1870.