Το παντζάρι ρίχνει τη χοληστερίνη και αυξάνει την αντοχή
15
Ιανουαρίου
2017
- 14:06
Τελευταία τροποποίηση στις 15 Ιανουαρίου, 2017 - 14:09
Οι βαθυκόκκινοι βολβοί τους δίνουν χρώμα στο τραπέζι (και στο τραπεζομάντιλο αν δεν προσέξουμε), ενώ οι γλυκιά γεύση τους δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Τα απολαμβάνουμε με δεκάδες τρόπους και αυτά μας χαρίζουν τα πολλά θρεπτικά συστατικά τους. Δείτε, λοιπόν, όσα αξίζει να ξέρετε για τα παντζάρια.