Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παντελή Παντελίδη



Γκράφιτι στην άσφαλτο για τον Παντελή Παντελίδη

Ο street artist Fauesder πάνω στη μοιραία στροφή όπου ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία πνοή του στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, φιλοτέχνησε μια τεραστίων διαστάσεων εμβληματική προσωπογραφία του!

 



Νέα στοιχεία - φωτιά για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη: Βρέθηκε DNA γυναίκας στο τιμόνι;

Νέα στοιχεία για το τροχαίο που στέρησε τη ζωή από τον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη έχει στα χέρια της η οικογένεια του. Τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κάνουν λόγο για DNA γυναίκας στο τιμόνι καθώς και στο κάθισμα του οδηγού, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε αποκλειστικά βιολογικό υλικό του γνωστού τραγουδιστή.



Έσπασαν το εικονοστάσι του Παντελή Παντελίδη!

Ακόμη μια πίκρα πήραν οι γονείς του Παντελή Παντελίδη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έμαθαν ότι άγνωστοι βεβήλωσαν το εικονοστάσι που υπήρχε στο σημείο, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο τραγουδιστής.



Το κείμενο της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, αποφάσισε να μιλήσει με μια ακόμη ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Μέσα από αυτό ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του για τον γιο της αλλά μιλάει και για προδοσία από ορισμένους χρησιμοποιώντας τα λόγια της Μαλβίνας Κάραλη.

Συγκεκριμένα, έγραψε:



Αποκάλυψη - σοκ της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Ο στενός φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, ο Χάρης Λεμπιδάκης, συναντήθηκε με τη μητέρα του τραγουδιστή και αποκαλύπτει όλα όσα την βαραίνουν και όσα θέλει να διαψεύσει από όλα αυτά που γράφονται.

O Χάρης Λεμπιδάκης έγραψε στο newspistol:



"Πέρασαν 2 μήνες και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγες" - Τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ λόγια του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Ένα μήνυμα που έγραψε ο ίδιος ο Νίνο στον προσωπικό του λογαριασμό. Λόγια αγάπης από τον μικρό αδερφό του αδικοχαμένου τραγουδιστή...
Αυτό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σήμερα το μεσημέρι: