Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

πανηγυρισμος



Μουντιάλ 2018: Ο ξέφρενος πανηγυρισμός Μακρόν και το φιλί στην πρόεδρο της Κροατίας!

 "Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο", δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, στη συνάντηση που είχε στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από τον τελικό του Μουντιάλ σήμερα. Και όταν αυτό συνέβη το πανηγύρισε και με το παραπάνω. 

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν πανηγύρισε εξίσου ξέφρενα. 



Φίλης: Δεν καταλαβαίνω τι πανηγυρίσαμε στο Καστελόριζο. Μνημόνιο ψηφίσαμε

Μετά τη χθεσινή διαφοροποίησή του από την κυβερνητική γραμμή για «καθαρή έξοδο» μετά το τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο, ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης επανήλθε την Τετάρτη σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο.



Πανηγυρίζει ο Τσίπρας για... άλλου δουλειά!

Μια σημαντική επισήμανση κάνει η εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου για τους πανηγυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα θυμίζοντας την μεγάλη επένδυση της εταιρείας Παπαστράτος.

Αναφέρει η εφημερίδα πως ο Αλέξης Τσίπρας ξέχασε κάτι σημαντικό να σημειώσει:



Survivor - Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Ντάνου στη νίκη του Μπο

Mια μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Μπο στο δύσκολο αγώνισμα που δίνουν «μαχητές» και «διάσημοι» στο Survivor.

 

Ο Μπο κέρδισε τον Μάριο Πρίαμο, δίνοντας μάχη μέχρι το τέλος, αφού ήταν εύστοχος στις τελευταίες βολές. Τη συγκεκριμένη νίκη πανηγύρισε με έξαλλο τρόπο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αναγνωρίζοντας τη σημασία του αγωνίσματος της ασυλίας.



Χαμός με φωτογραφία Αλβανών - Τι έκανε ο Κάτσε του ΠΑΟΚ;

Οι Αλβανοί πανηγύρισαν έξαλλα χθες την πρόκριση στα τελικά του Euro. Σε όλες τις περιοχές της χώρας οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία της εθνικής τους ομάδας, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες.