Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πανεπιστημιου



Πανεπιστήμιου:Ξεκίνησαν εργασίες για την επαναφορά λωρίδας κυκλοφορίας

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Πανεπιστημίου για την απόδοση μιας επιπλέον λωρίδας κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα, περιορίζοντας, έτσι, τον «Μεγάλο Περίπατο», από τις 21 Αυγούστου.

 

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Πανεπιστημίου: Βρέθηκαν δύο καμένες μηχανές

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο με την θρασύτατη ληστεία κακοποιών σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Πανεπιστημίου 59 στο κέντρο της Αθήνας, αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Σε αυτό φαίνονται οι κουκουλοφόροι κακοποιοί να αρπάζουν κοσμήματα από τη βιτρίνα ενώ ένας από αυτούς απειλεί υπάλληλο με όπλο, η οποία κινείται εναντίον του, ουρλιάζοντας.



Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στην Πανεπιστημίου

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία που σημειώθηκε, λίγο μετά τις 19:30, σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Πανεπιστημίου είδε το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό βίντεο, καθώς αποτυπώνει καρέ καρέ την στιγμή που «χτύπησαν» οι θρασύτατοι δράστες.



Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ ο Μίκης Θεοδωράκης

«Την αναγόρευση του Έλληνα συνθέτη, συγγραφέα και πολιτικού Μίκη Θεοδωράκη σε επίτιμο διδάκτορα της Φιλοσοφίας, για την διαχρονική μουσική του και για τον αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανακοίνωσε χθες το Πανεπιστήμιο της αυστριακής πόλης Σάλτσμπουργκ.



Καταστροφές προκλήθηκαν από ομάδες αγνώστων νεαρών στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου

Με υβριστικά και ακατάλληλα σχόλια προσπάθησαν να καταστρέψουν την εικόνα του συλλαλητηρίου, γράφοντας στους τοίχους των κτιρίων συνθήματα που αφορούσαν όσους πήραν μέρος στο συλλαλητήριο.