Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πανεπιστήμιο Κρήτης



Το Πανεπιστήμιο Κρήτης μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο

Για μια ακόμη φορά το Πανεπιστήμιο Κρήτης κατατάχθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών πανεπιστημίων και στην σειρά 351-400 παγκόσμια στην παγκόσμια κατάταξη του Times Higher Education (ΤΗΕ) που αποτιμά τις επιδόσεις των κορυφαίων πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο.



Ύποπτος φάκελος και στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης

Δεν έχουν τέλος οι αποστολές ύποπτων φακέλων σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, καθώς ένας ακόμη έφτασε στη γραμματεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΜΑΚ και Αστυνομία.



Επιστολή καταπέλτης φοιτητή του παν. Κρήτης μετά την πυρκαγιά: Επιβιώνουμε με ψίχουλα, το κράτος μας άφησε στη μοίρα μας

Με μία επιστολή – καταπέλτη ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης περιγράφει την κατάσταση που βιώνει ο



Έκτακτο βοήθημα στους φοιτητές που διέμεναν στην εστία του Πανεπιστημίου Κρήτης

Έκτακτο βοήθημα για τους φοιτητές που διέμεναν στην εστία του Πανεπιστημίου Κρήτης, η οποία καταστράφηκε από πυρκαγιά στις 23 Σεπτεμβρίου, δόθηκε από το υπουργείο Παιδείας.

Το ποσό ανέρχεται συνολικά στις 184.000 ευρώ και αναλογούν σε κάθε έναν από τους 92 φοιτητές της εστίας 2.000 ευρώ.



Eκτακτο βοήθημα για τους φοιτητές που διέμεναν στην εστία του Πανεπιστημίου Κρήτης

Έκτακτο βοήθημα 2.000 ευρώ στους φοιτητές που διέμεναν στη φοιτητική εστία του πανεπιστημίου Κρήτης αλλά και άμεση στέγασή τους σε ξενοδοχεία της πόλης ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, που επισκέπτεται σήμερα το Ηράκλειο Κρήτης.



Πώς συνδέονται τα σταγονίδια από τα ντους με τη νόσο των λεγεωνάριων

Ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη ολοκληρωμένου προληπτικού συστήματος ελέγχου της νόσου των λεγεωναρίων υλοποιεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο είναι τριετούς διάρκειας, θα ελεγχθούν τα συστήματα νερού περισσότερων από 50 ξενοδοχειακών μονάδων, κυρίως της Κρήτης.