Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Πανελλήνιες 2017



Βάσεις 2017: Αναμένονται οι ανακοινώσεις αύριο - Οι τελευταίες εκτιμήσεις

Στις 10 το πρωί της Πέμπτης θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

Όπως γνωστοποιήθηκε πριν λίγο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «αύριο Πέμπτη 24-8-2017, στις 10:00 το πρωί ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων για εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έτους 2017.



Πανελλήνιες 2017 - Βάσεις: Τα Μαθηματικά το "κλειδί" για τις περιζήτητες σχολές - Η παγίδα στη Γλώσσα

Τα Μαθηματικά θεωρούνται από πολλούς το πιο επικύνδυνο μάθημα των Πανελλαδικών εξετάσεων και από ό,τι φαίνεται δεν έχουν άδικο. Στις φέτινες Πανελλήνιες τα θέματα που έπεσαν στα Μαθηματικά θεωρήθηκαν από τους μαθητές "παλούκια"...



Πανελλήνιες 2017: Αναβολή σε Χίο και Μυτιλήνη μετά τον σεισμό!

Είναι κάτι που πολλοί περίμεναν να συμβεί, μετά τον ισχυρότατο σεισμό που έπληξε τη Μυτιλήνη και τη Χίο. Το Υπουργείο Παιδείας, λοιπόν, ανακοίνωσε την αναβολή των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα δύο νησιά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας αναφέρει:



Πανελλήνιες 2017: Η κατοχή κινητού τηλεφώνου αυτομάτως μηδενίζει το γραπτό

Δείτε τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2017. Τα αντικείμενα που απαγορεύονται και μηδενίζουν τα γραπτό...



Πανελλήνιες 2017: Ο αριθμός των εισακτέων ανά σχολή [ΠΙΝΑΚΕΣ]

Ανακοινώθηκε ο αριθμός εισακτέων με τις Πανελλήνιες 2017 από το υπουργείο Παιδείας και το ΥΠΠΕΘ έχει επίσης μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας των τεχνικών λεπτομερειών, ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη διεξαγωγή των εξετάσεων.