Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ



Ο Μητρ. Λεμεσού προσευχήθηκε για τον Γέροντα Εφραίμ και όσους νοσούν

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος ζήτησε τις προσευχές των πιστών τόσο για τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου όσο και για τους άλλους ασθενείς με κορωνοϊό. Ο Μητροπολίτης μιλώντας στο «3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.



Για προληπτικούς λόγους στον Ευαγγελισμό ο Γέροντας Εφραίμ

 

Για προληπτικούς λόγους εισήχθη σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, για διενέργεια εξετάσεων μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών του.



Κορωνοϊός: Με ανώτατο όριο του 100 πιστούς στις Θείες Λειτουργίες – 9 άτομα σε Γάμους και Εξόδιες Ακολουθίες

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τα μέτρα που θα ισχύουν στην Επικράτεια για τις επόμενες ημέρες και αφορούν τους πιστούς καθώς υπάρχουν μέτρα πρόληψης από την πανδημία του κορωνοϊού για τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Ελλάδος.



Με περιορισμούς ανοιχτοί οι Ναοί μέχρι την Κυριακή των Βαΐων – Τι αναμένεται για Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα

 

 

Κορωνοϊός: Με κόσμο οι Καθεδρικοί Ναοί στους Χαιρετισμούς – Τα σενάρια για τις Εκκλησίες το Πάσχα..

Οδεύοντας προς το Άγιον Πάσχα οι πιστοί αγωνιούν για το άνοιγμα των Εκκλησιών καθώς την περσινή χρονιά αναγκάστηκαν να εορτάσουν την Αγία Ανάσταση από το σπίτι τους. Με την πανδημία του κορωνοϊού να μην υποχωρεί οι ειδικοί και η Ιεραρχία σκέφτονται πως θα λειτουργήσουν οι Εκκλησίες.