Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ



Παναγιώτης Ραφαήλ: Χριστούγεννα στο σπίτι με τους γονείς του

Χριστούγεννα με την οικογένειά του απολαμβάνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στο σπίτι του στη Χαλκίδα, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια με την υγεία του.



Παναγιώτης Ραφαήλ: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του στη Βοστώνη

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφήλ, που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο και βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη Βοστώνη, ολοκλήρωσε την θεραπεία του με την αισιοδοξία να έχει επιστρέψει.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πειραματική γονιδιακή θεραπεία, που όλοι ελπίζουν ότι στο τέλος θα βγει νικητής από αυτή τη μεγάλη μάχη και θα επιστρέψει με χαμόγελα στην Ελλάδα.



Παναγιώτης- Ραφαήλ: Φεύγει για Βοστώνη, συγκεντρώθηκαν 3,7 εκατ. ευρώ

Ξεκινά σε λίγες ημέρες το ταξίδι ζωής του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία, στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών, και στο νοσοκομείο Boston Children’s Hospital.



Ταξίδι ζωής για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ: Αντίστροφη μέτρηση για την μετάβαση στις ΗΠΑ

Το «πράσινο φως» έλαβε χθες Δευτέρα ο μικρός μαχητής Παναγιώτης – Ραφαήλ για να ταξιδέψει το συντομότερο δυνατό στην Αμερική.



Φεύγει για τη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ

Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη –Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης, σύμφωνα με τον ANT1, σε δηλώσεις του, έπειτα από συνάντηση με τον Βασίλη Κικίλια, ανέφερε ότι «μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά για την μετάβαση του παιδιού στην Βοστώνη, όλα πήγαν καλά.



Τα χρήματα για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ έφτασαν τα 2.244.000

Απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφάήλ, καθώς το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια.

Ότι και να πει κανείς για την ανταπόκριση του ΑΠΛΟΥ κόσμου στο κάλεσμα βοήθειας στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, είναι λίγο…