Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

Παναγιώτης Ψωμιάδης



Ψωμιάδης για Βαρδή: Αυτό το παιδάκι δεν μπόρεσε ούτε σκιά του πατέρα του να είναι

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δέχθηκε κριτική για τη διαφήμιση που πρωταγωνιστεί, ωστόσο δεν την άφησε αναπάντητη.

Μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο «Ε» και ρωτήθηκε για το σχόλιο που έκανε ο Γιάννης Βαρδής στο facebook όπου ανέφερε: «Για να θυμάστε και να θυμόμαστε που ρίχνουμε την ψήφο. Όταν είσαι καρναβάλι σου ταιριάζει η αποκριά».



Ξεσπά ο Γιάννης Βαρδής για τη διαφήμιση με τον Ψωμιάδη!

Οι διαφημίσεις των Jumbo έχουν συζητηθεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια. Αυτή τη φορά η κεντρική ιδέα αφορά τις Απόκριες και πρωταγωνιστής της είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ντυμένος Ζορό.

Αυτή δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που τον βλέπουμε ντυμένο έτσι, αφού είχε κάνει θραύση πίσω στις απόκριες του 2009 με αυτή τη στολή.



Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Σκοτώνω το σπίτι της κόρης μου για να ζήσω»

«Είχα μια περιουσία την οποία «σκοτώνω» για να επιβιώσω. Πρέπει οπωσδήποτε άμεσα να κάνω μια δουλειά. Πουλάω ακόμα και το σπίτι της κόρης μου»,είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.



Σε δίκη παραπέμπονται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται, με βούλευμα, ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του Διονύσης, ως πρώην αντινομάρχης, για την υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια».



Ο Ψωμιάδης μαζεύει υπογραφές για να βάλει υποψηφιότητα στη ΝΔ!

Επιστολή στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ζητώντας τους να στηρίξουν με την υπογραφή τους την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα πρέπει να συγκεντρώσουν 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.



Ρεσιτάλ Ψωμιάδη: Χρειάζεται αγωνιστές «Ψωμιάδηδες» η ΝΔ!

«Θα έχω συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη την προσεχή Τρίτη , το κόμμα χρειάζεται αγωνιστές «Ψωμιάδηδες»,  δήλωσε ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.