Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Παναγιώτης Μαυρίκος



Κούγιας για τον θάνατο μητέρας και αδερφού Μαυρίκου: Ολοκλήρωση του δράματος

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ένα σοβαρό μυστικό για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στο μόλο στη Δραπετσώνα, όταν η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου έπεσαν μέσα στην θάλασσα και έχασαν την ζωή τους.



Πόσο πιθανό είναι να ευθύνεται το αυτοκίνητο για το θάνατο του Μαυρίκου

Μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, όπου κάποιοι προσπάθησαν να ρίξουν το «φταίξιμο» στο γρήγορο τζιποειδές που οδηγούσε, ήρθε ο -τουλάχιστον περίεργος- θάνατος του αμφιλεγόμενου εκδότη, που αποτεφρώθηκε μπροστά στις κάμερες της Αττικής Οδού.



Το τελευταίο «αντίο» στον Παναγιώτη Μαυρίκο. (φωτό & βίντεο)

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον Παναγιώτη Μαυρίκο, στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά. 

Ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη" βρήκε μαρτυρικό θάνατο το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο 24,4 χιλιόμετρο της Αττικής Οδού όταν το μαύρο τζιπ που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες. 



Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου; Η μεγάλη κίνηση της οικογένειάς του

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Πειραιά, θα γίνει η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σχιστού. 

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να διατεθούν τα χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».



Παναγιώτης Μαυρίκος: Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν διαρροή καυσίμου

Φύλλο και φτερό βέχουν κάνει το πολυτελές τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου οι αρχές, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον φρικτό θάνατο του εκδότη της εφημερίδας "Ακρόπολη".