Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Πάλη



Αύριο η κηδεία του Μπάμπη Χολίδη

Το τελευταίο αντίο σε έναν από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές της ελληνορωμαϊκής πάλης, στον Μπάμπη Χολίδη, θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στο ναό του Αγίου Βλασίου Αχαρνών. Η σορός του Ολυμπιονίκη, που άφησε την τελευταία του πνοή χθες σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 14:00.



Η Μαρία πάλεψε για τη ζωή της: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο μαχαίρωμα στη Λαμία

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το αιματηρό περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Λαμίας. Σε ότι αφορά την υγεία της 25χρονης Μαρίας, πάει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την Εντατική του ΓΝ Λαμίας, ωστόσο έχει ακόμα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της.



Αόρατες δυνάμεις προσπαθούν και μας τραυματίζουν

Όσο δύσκολη και αν φαίνεται μία σωματική πάλη τόσο πιο δύσκολη είναι η πνευματική πάλη.

Γιατί όπως λέει και ο Απόστολος δεν έχεις να κάνεις με «αίμα και σάρκα», με κάτι δηλαδή που είναι ορατό, αλλά με τις αόρατες δυνάμεις του σκότους, που μοχθούν, αγωνίζονται αδιάκοπα για να τραυματίσουν και να νεκρώσουν πνευματικά τον άνθρωπο.



Αυτή είναι η ζωή μας, μια πάλη

Ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (+2009), εξηγώντας ότι η ζωή του Χριστιανού είναι ένας διαρκής πνευματικός αγώνας για την σωτηρία, τονίζει ότι η πίστη, η μετάνοια και η υπακοή στο θέλημα του Θεού ελκύουν πλούσια την θεία χάρη, και επισημαίνει πόσο κοντά μας είναι πάντοτε η μητρική στοργή της Θεοτόκου για όλους τους ανθρώπους.



Πάλη στο Ρίο: Απο τα "ρούχα" τους βγήκαν οι Μόγγολοι ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι προπονητές της ομάδας ελευθέρας πάλης της Μογγολίας στουςΟλυμπιακούς Αγώνες του Ρίο διαμαρτυρόμενοι για μία απόφαση των διαιτητών έβγαλαν τα ρούχα και τα παπούτσια τους τα οποία και έριξαν προς τους κριτές.