Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

παιχνιδιΗ δεύτερη υποψηφιότητα διαμορφώνει τις εξελίξεις στο Survivor

Η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας στο Survivor είναι αυτή της Ευγενίας Μπόρλα μετά τη ήττα της Μπλε ομάδας. Απόψε, Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία όπου τα πάντα κρίνονται στον στόχο. Τα ματσαρίσματα πηγαίνουν πόντο -πόντο και οι ανατροπές στο σκορ δε σταματούν.Ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor;

Δεν έφτανε η χθεσινή ήττα των Κόκκινων για να δημιουργήσει εσωτερικές προστριβές στην ομάδα του Survivor, ήρθαν και οι κατηγορίες του Φάνη για τον Αλέξη για να προκαλέσουν ρήγμα στη σχέση του με την Ασημίνα.

Τι είναι αυτό που κάνει την Ασημίνα να πιστέψει τα λόγια του Φάνη και ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέξη;Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι – Τι λένε πριν την αναχώρησή τους

Έτοιμοι για τον Άγιο Δομίνικο είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπάινουν στο Survivor και που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα λίγο πριν ταξιδέψουν για να ενωθούν με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησαν στην εκπομπή «Fay’s Time».Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας – Ένταση στον στίβο μάχης

Παρά τη βελτιωμένη απόδοση της Μπλε Ομάδας του Survivor η χθεσινή δεύτερη ήττα των Μαχητών έφερε και μία ακόμα υποψηφιότητα από την ομάδα τους με το όνομα του Rob James να είναι αυτό που αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη.Γονείς προσοχή: «Έρχεται ένα πιο εθιστικό παιχνίδι από το Fortnite»

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς - μετά το Fortnite - έρχεται ένα δεύτερο, πιο εθιστικό παιχνίδι.

Να μην εφησυχάζουν, μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού Fortnite, καλεί τους Έλληνες γονείς ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης.Σταύρος Θεοδωράκης: "Έξω από το κουτοπόνηρο παιχνίδι των κομμάτων"

«Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε έξω από το κουτοπόνηρο παιχνίδι των κομμάτων», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.