Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

παιδικός σταθμός



Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό στη Θεσσαλονίκη – 11 κρούσματα σε παιδικό σταθμό

Ένα παιδί ηλικίας 3,5 ετών πέθανε στη Θεσσαλονίκη με οξεία μυοκαρδίτιδα έπειτα από λοίμωξη με παρβοϊό (Parvovirus B 19), πριν από περίπου δύο μήνες. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, στον παιδικό σταθμό όπου φοιτούσε το παιδί έχουν εντοπιστεί 11 κρούσματα.



Νηστικά έμειναν νήπια στους παιδικούς σταθμούς της Λάρισας λόγω απεργίας των υπαλλήλων

Χωρίς φαγητό έμειναν σήμερα τα νήπια στους παιδικούς σταθμούς της Λάρισας, λόγω της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η απεργιακή κινητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα τη μη παρασκευή φαγητού για τα μικρά παιδιά, στους σταθμούς που αυτό προβλέπεται, με αποτέλεσμα αρκετά εξ’ αυτών να μη φάνε μεσημεριανό.



Εγκληματική αμέλεια! Μωρό βρήκε όπλο και τραυμάτισε δύο τρίχρονα!

Δύο παιδιά βρίσκονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, αφού φέρεται ότι έχουν δεχτεί πυροβολισμούς από ένα άλλο παιδί σε σπίτι που λειτουργούσε ως παιδικός σταθμός σε προάστιο του Ντιτρόιτ.



Τουλάχιστον 7 νεκροί από την έκρηξη σε παιδικό σταθμό στην Κίνα

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 59 τραυματίσθηκαν κατά την έκρηξη δίπλα σε νηπιαγωγείο της πόλης Φενγκσιάν της ανατολικής Κίνας, μετέδωσαν τα κινεζικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε νηπιαγωγείο στην περιοχή Fengxian στα ανατολικά της χώρας.



Γαστούνη: 38χρονος άδειασε παιδικό σταθμό από πετρέλαιο και τρόφιμα

Ένα μήνα μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του μέσα στις εγκαταστάσεις του πρώην δημαρχείου του Δήμου Πηνειού, όπου «ρουφούσε» καύσιμα από τα δημοτικά οχήματα και μηχανήματα έργων, αποκαλύφθηκε ότι ο 38χρονος Έλληνας δράστης είχε κάνει το ίδιο και σε έναν παιδικό σταθμό στην Γαστούνη!



Τον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας εγκαινίασε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν η οικογένεια και η εκκλησία μέσα στην κρίση που μαστίζει τον τόπο μας, καλύπτοντας τα κενά που δεν μπορεί να προσφέρει η πολιτεία μέσω του κοινωνικού κράτους, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εγκαινιάζοντας τον ανακαινισμένο παιδικό σταθμό «Ιωνική Αγωγή» της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, στη Νέα Ιωνία.<