Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

παιδική χαρά



Από 1η Οκτωβρίου αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Ακόμα και στις παιδικές χαρές θα εφαρμοστεί από την 1η Οκτωβρίου ο αντικαπνιστικός νόμος, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια! Μάλιστα όπως προανήγγειλε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τις επόμενες μέρες στο νομοσχέδιο για την ανάπτυξη που θα έρθει στη Βουλή, θα υπάρχουν ρυθμίσεις που συμπληρώνουν τον αντικαπνιστικό νόμο σε ό,τι έχει να κάνει με την καθολική εφαρμογή του.



55χρονος επιδειξίας συνελήφθη το Σάββατο στο Σχηματάρι

Ενας 55χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο στο Σχηματάρι έπειτα από καταγγελία πως έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε παιδιά που έπαιζαν σε παιδική χαρά. Ο επιδειξίας μάλιστα φέρεται να επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς την ώρα που τον συνελάμβαναν.



Παράτησαν κούτες με μπουκάλια αλκοόλ σε παιδική χαρά

Αδιαφορία, θράσος, ανοησία; Όλα αυτά και πολλά περισσότερα για όποιον επέλεξε οτι το καλύτερο μέρος για να αφήσει κούτες με δεκάδες άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών στην παιδική χαρά στο παρκάκι του Κουμ Καπί.



Μαρίκα Μητσοτάκη: Καλός δήμαρχος θα γίνεις εάν φτιάξεις μια παιδική χαρά για τα άτομα με αναπηρίες

Όταν είσαι παιδί η επίσκεψη σε μία παιδική χαρά μοιάζει με το ωραιότερο δώρο. Τις παιδικές χαρές τις λατρεύουν όλα τα παιδιά και θα πρέπει να τις απολαμβάνουν όλα τα παιδιά.



Ατύχημα με παιδί σε παιδική χαρά στον δημοτικό κήπο στα Χανιά

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στην παιδική χαρά στον δημοτικό κήπο Χανίων, όταν ένα μικρό παιδί είχε ατύχημα στο κεντρικό παιχνίδι με τους πύργους και τις τσουλήθρες.



Πάτρα: Εξάχρονος τραυματίστηκε σοβαρά στα γεννητικά του όργανα, σε παιδική χαρά

Άσχημη κατάληξη είχε το παιχνίδι ενός εξάχρονου αγοριού στην παιδική χαρά των Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα.

Ο μικρός, τραυματίστηκε σοβαρά στα γεννητικά του όργανα, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε από κατασκευή που χρησιμοποιείται για τη φύλαξη εργαλείων δημοτικών υπαλλήλων.