Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

παγωμα



ΝΔ: Αδιανόητο το «πάγωμα» της έρευνας για την τραγωδία στο Μάτι

H Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει αδιανόητη την είδηση ότι παγώνει η εν εξελίξει δικαστική έρευνα για την εθνική τραγωδία στο Μάτι.



Παγώνει έως τις αρχές Απριλίου η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

«Παγώνει» έως τις αρχές Απριλίου η διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.



Άφησε φαγητό και νερό έξω από έναν Τάφο μέχρι που είδε...

Ο 28χρονος Keli Keningau Prayitno ζει στο Ινδονησιακό νησί της Ιάβας. Μια μέρα σε ένα νεκροταφείο, είδε μια πολύ ιδιαίτερη γάτα να κάθεται δίπλα σε μια ταφόπλακα και σχεδόν ράγισε η καρδιά του.

Την πρώτη φορά που την είδε, σκέφτηκε ότι απλώς έμενε εκεί. Άφησε στο πεινασμένο ζώο λίγο φαγητό και νερό και συνέχισε το δρόμο του.



Αυτά είναι τα εγκλήματα που πάγωσαν την Ελλάδα

Κάποιοι πίστεψαν πως έκαναν το τέλειο έγκλημα. Όμως τα ίχνη που άφησαν πίσω τα θύματά τους τους στοίχειωσαν και τους πρόδωσαν. Ένα ζευγάρι εκτελεί το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του. Ένας νεαρός στο όνομα της αγάπης βάφει τα χέρια του με αίμα...



Πιτ-Τζολί: Παγώνει το διαζύγιο; Τι άλλαξε τη γνώμη της ηθοποιού

«Παγώνουν» σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Us Weekly το διαζύγιό τους η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, με τα διεθνή μέσα να αναφέρουν πως ίσως σκέφτονται μία επανασύνδεση στο μέλλον.



«Παγώνουν» οι επιστροφές φόρων λόγω ΕΝΦΙΑ

Στο περίμενε φαίνεται ότι θα μείνουν για την επιστροφή φόρου όσοι από τους περίπου 600.000 φορολογουμένους έχουν ακίνητη περιουσία καθώς ο καταλογισμός του ΕΝΦΙΑ και η πληρωμή της πρώτης δόσης του φέρνει στο προσκήνιο τον συμψηφισμό.