Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΠΑΓΝΗ



ΠΑΓΝΗ: Ασθενής το «έσκασε» από την ψυχιατρική κλινική

Ασθενής που έφτασε για εξέταση συνοδεία αστυνομικών στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, σηκώθηκε και έφυγε μόλις αποχώρησαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ.



Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 5χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το άτυχο παιδί είναι διασωληνωμένο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.



Ηράκλειο: Έδωσαν ζωή με τον θάνατο του παιδιού τους

Ο άτυχος νέος είχε μεταφερθεί από το νησί του, στο νοσοκομείο της Ρόδου και από εκεί, στο Ηράκλειο, λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.



Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση παιδάκι που κατάπιε χάπια νομίζοντας ότι ήταν καραμέλες

Ωρες αγωνίας περνά η οικογένεια ενός αγοριού 2,5 μόλις χρόνων, το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έχοντας καταπιεί άγνωστο αριθμό χαπιών!



Κρήτη: Μωρό έφαγε χάπια γιατί τα μπέρδεψε με καραμέλες- Νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) της Κρήτης, ένα μωρό 2,5 ετών, λόγω ενός στιγμιαίου λάθους. 

Σύμφωνα με το cretalive, το παιδί, που κατάγεται από τη Συρία, διέφυγε της προσοχής των γονιών του και άπλωσε το χέρι του για να πάρει «καραμέλες». 



Έγινε μητέρα στην εντατική όπου νοσηλεύεται με ιό γρίπης

Για πρώτη φορά έγινε μητέρα μία 24χρονη η οποία νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με γρίπη H1N1.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patris.gr, οι γιατροί έκριναν ότι για να μην κινδυνεύσει το μωρό έπρεπε να προχωρήσουν σε επείγουσα καισαρική. Η γυναίκα διένυε την 35η εβδομάδα της κύησης.