Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου



Πρώτα τον απέκλεισαν και τώρα του ζητούν να τρέξει μόνος! - Η πιο παράξενη συμμετοχή στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου!

Ο Ισαάκ Μακουάλα τερμάτισε την κούρσα του στα 200 μ., έπεσε κάτω και έκανε πους απς. Ισως να ήθελε να δείξει και με αυτόν τον τρόπο σε εκείνους που τον «έκοψαν» λόγω γαστρεντερίτιδας πόσο λάθος έκαναν, καθώς μόνο σημάδια αδυναμίας δεν φανέρωσε.



Μπολτ: Μπορεί να έχασα αλλά εξακολουθώ να είμαι ο καλύτερος

Μπορεί στην κούρσα των 100μ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου ο Γιουσέιν Μπολτ να κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο η αυτοπεποίθησή του εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή.



Έτοιμη να «πετάξει» σήμερα για το χρυσό μετάλλιο η Κ. Στεφανίδη

Σημαντική ημέρα για τα ελληνικά χρώματα είναι η Κυριακή 6 Αυγούστου, αφού η Κατερίνα Στεφανιδη αγωνίζεται στον τελικό του επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου.



Δε θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Φιλιππίδης

Την απόφαση να μη λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο πήρε ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας δεν τον χαροποίησαν, καθώς έδειξαν ότι το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν έχει ξεπεραστεί.



Παγκόσμιο Στίβου: Η Υφαντίδου πήρε την 19η θέση στο έπταθλο

Την 19η θέση στην τελική κατάταξη του επτάθλου κατέλαβε ο Σοφία Υφαντίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται από χθες στο Πεκίνο.