Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παγκόσμιο πρωτάθλημα



Τρόμος σε κλαμπ στη Ν. Κορέα - Καλά στην υγεία τους όλοι οι Έλληνες αθλητές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε νυχτερινό κέντρο της πόλης Γκουανγκζού, στη Νότια Κορέα, όπου διασκέδαζαν αθλητές-μέλη διεθνών αποστολών που συμμετέχουν στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, όταν κατέρρευσε τμήμα παταριού με αποτέλεσμα δύο Κορεάτες να σκοτωθούν και 17 αθλητές και άλλοι θαμώνες να τραυματιστούν. Τα θύματα, ηλικίας 27 και 38 ετών, δεν ήταν αθλητές.



Η Κέλλυ Αραούζου δεν πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς - Τερμάτισε 37η στα 10χλμ κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης

Μακριά από τις πρώτες θέσεις του τελικού των 10 χλμ. ανοιχτής κολύμβησης των γυναικών έμεινε η Κέλλυ Αραούζου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (14/7) στο Ocean Park της Γεοσού, για να τερματίσει 37η με χρόνο 2 ώρες 00.30. Έτσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε ούτε να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έδιναν οι δέκα πρώτες θέσεις.



Με υψηλούς στόχους οι Ελληνες παλαιστές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η Πάλη από σήμερα φοράει τα καλά της, καθώς ξεκινάει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

 

Οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα διεκδικήσουν τους τίτλους της χρονιάς και φυσικά το θέαμα αναμένεται εντυπωσιακό.



Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Στεφανίδη!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου με άλμα στα 4,91μ. καθώς ήταν η μοναδική αθλήτρια που πέρασε το ύψος αυτό.



Πέμπτος στον κόσμο ο Μπανιώτης

Στην πέμπτη θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον τελικό του άλματος εις ύψος ο Κώστας Μπανιώτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη τα 2.20μ. 2.25μ. και με τη δεύτερη τα 2.29μ, όμως δεν έκανε την υπέρβαση στα 2.33μ.