Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Ουρές χιλιομέτρων



Κίνηση τώρα: Ουρές χιλιομέτρων στην κάθοδο του Κηφισού

Στο κόκκινο είναι η κίνηση αυτή την ώρα από το γήπεδο Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο μέχρι το Φαληρικό Δέλτα λόγω έργων, γεγονός που έχει επηρεάσει όλη την κάθοδο της εθνικής οδού.

Στην κάθοδο της εθνικής υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων αυτή την ώρα από το Αιγάλεω έως τον ΣΚΑΪ.



Χαλκιδική: Καραμπόλα στη Σιθωνία - Ουρές χιλιομέτρων στον δρόμο

Σύγκρουση τριών αυτοκινήτων το μεσημέρι της Δευτέρας στην επαρχιακή οδό Σιθωνίας μεταξύ Αγίου Μάμαντος και Καλυβών, στο ρεύμα προς Σιθωνία. 

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, άγνωστη παραμένει η κατάσταση και ο αριθμός των τραυματιών.



Ουρές χιλιομέτρων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών μετά από το θανατηφόρο τροχαίο

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν νωρίτερα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, ύστερα από εκτροπή αυτοκινήτου που σημειώθηκε κοντά στον κόμβο Καλλικράτειας.

 



Ουρές χιλιομέτρων στην Ιονία οδό καθώς επιστρέφουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Ιονία οδό καθώς επιστρέφουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα.

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς έχει «χτυπήσει» κόκκινο καθώς οι ουρές φτάνουν και έως τα 15χλμ! Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο κομμάτι γύρω από το τούνελ της Κλόκοβας.

Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί που προσπαθούν να διευκολύνουν την κίνηση.



Με βροχή και ουρές χιλιομέτρων στην Ιονία οδό η επιστροφή των εκδρομέων - ΒΙΝΤΕΟ

Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Ιονία Οδό από την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι.

Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας . Σύμφωνα με οδηγούς που βρίσκονται στο σημείο, αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη αναμονή.



Ουρές χιλιομέτρων στον Προμαχώνα

Ουρές οχημάτων που φτάνουν και τα επτά χιλιόμετρα, καθώς και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς, η οποία οφείλεται στα μέτρα εφαρμογής ευρωπαϊκής οδηγίας για ενδελεχή έλεγχο των συνόρων όλων των χωρών της ΕΕ, που ξεκίνησε από σήμερα.