Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ουρανοξύστης



Τζον Κατσιματίδης: Ο Γιάννης από την Κάλυμνο στην κορυφή της επιχειρηματικής ελίτ των ΗΠΑ – Οι σχέσεις με το Φανάρι και η προώθηση της ορθόδοξης πίστης

Ένας ομογενής επιχειρηματίας, που έχει περίοπτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους αυτοδημιούργητους ανθρώπους των ΗΠΑ και στενές σχέσεις τόσο με την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κάλυμνο, αλλά και την ορθόδοξη πίστη του, μονοπωλεί τελευταία αρκετά πρωτοσέλιδα του αμερικανικού (και όχι μόνο) Τύπου.



Εκκενώνεται λόγω απειλής για βόμβα ουρανοξύστης στη Μαδρίτη που στεγάζει τέσσερις πρεσβείες

Εκκενώνεται μετά από απειλή για βόμβα ο τέταρτος υψηλότερος ουρανοξύστης της Μαδρίτη που στεγάζει τις πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας και των Κάτω Χωρών.   

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων των πυροσβεστών, της εθνικής και της δημοτικής αστυνομίας, έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.



Λονδίνο: Στις φλόγες τυλίχθηκε ουρανοξύστης (φωτογραφίες)

Φωτιά ξέσπασε στον πύργο Edmonton Green στο βόρειο Λονδίνο, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.

Η φωτιά, σύμφωνα με την Mirror, φαίνεται να έχει ξεσπάσει στον τέταρτο όροφο και προς το παρόν είναι άγνωστο εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν με 10 οχήματα στο σημείο.



Ντουμπάι: Υπό έλεγχο η φωτιά στον ουρανοξύστη Torch Power

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες βράδυ στον ουρανοξύστη 79 ορόφων «Torch Tower», ο οποίος βρίσκεται στο Ντουμπάι και αποτελεί ένα από τα υψηλότερα κτήρια στον κόσμο.

Οι αρχές εκκένωσαν άμεσα το κτήριο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν εγκλωβισμοί ατόμων στο εσωτερικό του ουρανοξύστη.



Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στον ουρανοξύστη

Υπό ελέγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 12.30 το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) σε ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.

Όπως αναφέρει σε tweet της η Πολιτική Προστασία του Ντουμπάι, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Δείτε το tweet και τις φωτογραφίες:



Εκκενώθηκε ο ουρανοξύστης στο Ντουμπάι

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BBC, αξιωματούχος της Πολιτικής Προστασίας του Ντουμπάι ανέφερε ότι το «κτίριο εκκενώθηκε επιτυχώς» συμπληρώνοντας ότι αυτή τη στιγμή οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να ελέγξουν τη φωτιά.