Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ουρανιο τοξο



«Ουράνιο Τόξο» : Η Ελλάδα να ζητήσει συγγνώμη από τον... «μακεδονικό λαό» για τα εγκλήματα σε βάρος του

Συγγνώμη από τον «μακεδονικό λαό» για τα εγκλήματα που έγιναν τα τελευταία 120 χρόνια, απαιτεί το σλαβόφωνο κόμμα «Ουράνιο Τόξο» με έδρα τη Φλώρινα. Με ανακοίνωσή του ο πολιτικός φορέας εξαπολύει επίθεση στον πρώην βουλευτή Γιώργο Λιάνη , “που πρωτοστατεί χωρίς ντροπή στη σταυροφορία συλλογής υπογραφών για 'την ελληνικότητα της Μακεδονίας'”, και τονίζει:



Λάδι στη φωτιά ρίχνει το "Ουράνιο Τόξο": "Είμαστε μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα"

Την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική Βουλή η συζήτηση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών «φωτιά» βάζει με τις προκλητικές δηλώσεις του ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος «Ουράνιο Τόξο», Παύλος Βοσκόπουλος, κάνοντας λόγο για «εθνική Μακεδονική μειονότητα στη βόρεια Ελλάδα».



Κρήτη: Μετά την κακοκαιρία εμφανίστηκε διπλό ουράνιο τόξο στα Χανιά

Ένα σπάνιο και συναρπαστικό θέαμα πρόσφερε ο ουρανός των Χανίων σε όλους όσοι συνηθίζουν να κρατούν το βλέμμα τους ψηλά!

 

Οι καιρικές συνθήκες διαμόρφωσαν τις κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργηθεί ένα διπλό ουράνιο τόξο.



Προπαγάνδα από το Ουράνιο Τόξο: Υπάρχει "μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα

Μία νέα προκλητική ανακοίνωση κάνει το Ουράνιο Τόξο, το κόμμα που εδώ και χρόνια κάνει φιλοσκοπιανή προπαγάνδα στην Ελλάδα.

Το Ουράνιο Τόξο το οποίο έχει συμμετάσχει και σε εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν, με ανακοίνωσή του σχολιάζει την συμφωνία στο Σκοπιανό μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.



Σπάνιο ουράνιο τόξο εμφανίστηκε στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ (Φωτό)

Οι κάτοικοι του Άιλ οφ Παλμς, στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ έγιναν μάρτυρες ενός ιδιαίτερα σπάνιου οπτικού και μετεωρολογικού φαινομένου την περασμένη Κυριακή όταν ένα «φλεγόμενο ουράνιο τόξο» έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό όπου και παρέμεινε για περίπου μία ώρα.