Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

ουεφα



UEFA: «Η απόφαση του δικαστηρίου δεν υποδηλώνει έγκριση ή επικύρωση της λεγόμενης European Super League»

Η European Super League δικαιώθηκε από το Δικαστήριο της ΕΕ τονίζοντας πως η UEFA και η FIFA έδρασαν παράνομα στην προσπάθεια που έκαναν για να μπλοκάρουν την δημιουργία και την λειτουργία της. Ωστόσο, η Ομοσπονδία του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου κάνει σαφές ότι η εν λόγω απόφαση δεν εγκρίνει τη λεγόμενη «Super League».



UEFA προς ΚΕΔ: Τέλος οι διεθνείς ξένοι διαιτητές για τη Stoiximan Super League

Οι εξελίξεις είναι συνεχείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορούν και τους διαιτητές, με την UEFA να ενημερώνει την ΚΕΔ ότι κάλεσε όλους τους διεθνείς διαιτητές που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της να μην αποδέχονται πλέον προσκλήσεις που θα λαμβάνουν για να σφυρίξουν σε αγώνα της Stoiximan Super League.



Στην 47η θέση της FIFA έκλεισε το 2017 η Εθνικής Ελλάδας

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν αγωνίστηκε μέσα στον Δεκέμβριο, όπως και όλες οι ομάδες που ανήκουν στο καταστατικό της παγκόσμιας ομοσπονδίας, συγκεντρώνοντας 680 πόντους, τη χαμηλότερη συγκομιδή από το 2002. 

Η Γερμανία παρέμεινε στην κορυφή ως αήττητη και στους 15 αγώνες που έδωσε μέσα στη χρονιά. 



Σταθερή στη 15η θέση της UEFA η Ελλάδα

Η Ελλάδα παραμένει στη 15η θέση κατάταξης της UEFA με 25.100 βαθμούς, αλλά πλέον απειλείται άμεσα από Αυστρία (23.100) και Ρουμανία (22.150). 

Παραμένει, ωστόσο, κοντά στη 14η Κροατία (25.250), που συνεχίζει μόνο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League. 



Αρχίζει το Κύπελλο, με κεκλεισμένων οι ημιτελικοί και με μαθητές ο τελικός

Ο κύβος ερρίφθη… Το υφυπουργείο Αθλητισμού υπέγραψε σήμερα την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου, ενημερώνοντας και επισήμως την ΕΠΟ.

Στο έγγραφο το οποίο εστάλη στην ελληνική ομοσπονδία, περιλαμβάνεται και η οριστική απόφαση του Σταύρου Κοντονή για το πώς θα ολοκληρωθεί ο θεσμός.



Ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό εις διπλούν ο Αστέρας Τρίπολης

Σημαντική και για τον Αστέρα Τρίπολης αποδεικνύεται η χθεσινή νίκη του επί του ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. 

Οι Αρκάδες, εκτός από το γεγονός ότι έμειναν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κατάφεραν να συγκεντρώσουν και βαθμούς για την Ελλάδα.