Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

οτε



ΟΤΕ: Πουλάει την Telekom Albania

Έπειτα από ανακοίνωση του ΟΤΕ  πωλειται στην βουλγαρική εταιρεία Albania Telecom Invest AD, ολόκληρο το ποσοστό που κατέχει στην Telekom Albania Sh.A. (Telekom Albania), έναντι συνολικού ποσού €50 εκατ.



Πάνω από 1.700 κολώνες του ΟΤΕ καταστράφηκαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες του ΟΤΕ στη Ραφήνα αποκαταστάθηκαν πλήρως, ενώ προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες σε Ν. Βουτζα και Μάτι για την αποκατάσταση των υποδομών που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές.

 

Ξεκινά η διεξαγωγή διαγωνισμού για την πώληση του 5% του ΟΤΕ

Στην έναρξη της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την διάθεση του 5% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ, το οποίο αντιστοιχεί σε 24.507.520 κοινές ονομαστικές μετοχές, προχωρά το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), όπως ανακοινώθηκε σήμερα.



Στο Νοσοκομείο Λαμίας σε κρίσιμη κατάσταση τεχνικός του ΟΤΕ

Πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα είχαμε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καρπενήσι με θύμα έναν 46χρονο οικογενειάρχη τεχνικό του ΟΤΕ.

Ο άτυχος εργάτης βρισκόταν ανεβασμένος σε πτυσσόμενη σκάλα σε μια συνηθισμένη εργασία, όταν  βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος. Δυστυχώς κατά την πτώση χτύπησε στο κεφάλι.



Αστικός μύθος ή πραγματικότητα το "Πάρε το μηδέν" για να καθαρίσει η τηλεφωνική γραμμή;

 

Υπήρξαν καιροί που οι τηλεφωνικές συσκευές είχαν καντράν και σπιράλ καλώδια, τα μαγνητόφωνα μασούσαν τις κασέτες.

Την ώρα λοιπόν που οι αναζητήσεις γίνονταν στον ογκωδέστατο Χρυσό Οδηγό και τα πουκάμισα είχαν αναγκαστικά βάτες, οι τεχνικές επισκευές ακολουθούσαν κι αυτές απαρέγκλιτα το χαλαρό μοτίβο μιας εποχής που έψαχνε τα πατήματά της.