Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΟΤΑ



Ένταση με απεργούς των ΟΤΑ και αστυνομία στο υπουργείο Εσωτερικών

Ένταση επικράτησε στο υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ απεργών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τον χώρο.



Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία εργαζομένων στους ΟΤΑ για τους συμβασιούχους

Μηχανοκίνητη πορεία με αυτοκίνητα και με σύνθημα "μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους" πραγματοποίησε, για τους συμβασιούχους στους Δήμους, ο "Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης" στο κέντρο της πόλης.



ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 3Κ/2018 για 8.166 θέσεων στους ΟΤΑ. Διευκρινήσεις

Επισημάνσεις ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ για την Προκήρυξη 3Κ/2018 που αφορά στην πλήρωση 8.166 θέσεων στους ΟΤΑ. Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.



ΠΟΕ-ΟΤΑ: Λουκέτο σήμερα στους δήμους, λόγω της 24ωρης απεργίας

"Λουκέτο" μπαίνει σήμερα (Τετάρτη) στους δήμους, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στην απεργιακή κινητοποίηση έχουν τη δυνατότητα να μην συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι των δήμων της δυτικής Αττικής, που δοκιμάστηκαν από την πρόσφατη θεομηνία, καθώς αυτές τις μέρες προτεραιότητα έχει η προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες.



Επίθεση Σκουρλέτη στα ΜΜΕ για την κριτική στο νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

Για «αφιονισμένη πολεμική» κατά της κυβέρνησης από μέσα ενημέρωσης με αφορμή το σχέδιο νόμου για τους ΟΤΑ, κάνει λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Η κατάντια του να θυσιάζεις την πραγματικότητα για ένα αντικυβερνητικό οκτάστηλο».



Δημόσιο: Προσλήψεις 176 εποχικών υπαλλήλων σε 11 φορείς δημοσίου και δήμων

Με 176 υπαλλήλους θα καλύψουν τις εποχικές ανάγκες τους 11 φορείς του δημοσίου σε Αθήνα, Καρδίτσα, Βόλο, Άγιο Νικόλαο, Κίσσαμο, Νίσυρο, Άμφισσα, Εύβοια, Χανιά και Ηράκλειο.