Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΟΣΕ



Έψαχναν για 20 λεπτά την αμαξοστοιχία «1535» στο σταθμό της Οινόης

Δεν έχουν τέλος οι ασυνεννοησίες και οι βλάβες στον ελληνικό σιδηρόδρομο καθώς ακόμα ένα περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή.



ΟΣΕ για την παρ’ ολίγον σύγκρουση τρένων στο ΣΚΑ: «Λειτούργησε η τηλεδιοίκηση»

Ο ΟΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το περιστατικό που έγινε στις 23 Δεκεμβρίου 2023, με παρ’ ολίγον σύγκρουση τρένων στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ).



Λάρισα: Ένοχοι πρώην προϊστάμενοι του ΟΣΕ για τον θάνατο 15χρονου από ηλεκτροπληξία

Επικυρώθηκε και σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας η καταδίκη σε 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για δύο πρώην στελέχη του ΟΣΕ, σε σχέση με τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου Κωνσταντίνου Μπαμπανιάρη από ηλεκτροπληξία που σχετίζεται με τις εναέριες γραμμές ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ στο Μεζούρλο της Λάρισας.



Ερχεται το Ασημένιο Βέλος, η υπερσύγχρονη αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Βίντεο)

Η ιταλική εταιρεία Ferrovie στην οποία ανήκει πλέον η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ρίχνει στις ράγες ένα υπερσύγχρονο τρένο το “ασημένιο βέλος της” που θα έχει τη δυνατότητα όταν ολοκληρωθούν και τα έργα υποδομής να κάνει τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 2ο λεπτά.



ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αλλαγές στα δρομολόγια τον Αύγουστο

Αλλαγές σε δρομολόγια του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ισχύουν από την Τετάρτη 1 Αυγούστου, έως και την Παρασκευή, 31 Αυγούστου.

Λόγω της θερινής περιόδου και της μειωμένης επιβατικής κίνησης που παρατηρείται σε συγκεκριμένες διαδρομές, γίνονται από την 1η Αυγούστου μεταβολές σε ορισμένα δρομολόγια του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αναλυτικά τα δρομολόγια που αναστέλλονται:



Τροποποιούνται από σήμερα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Δείτε τις διαδρομές που αλλάζουν

Αλλάζουν από σήμερα, Τετάρτη 1 Αυγούστου έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ορισμένα από τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αυτό λόγω της θερινής περιόδου και της μειωμένης επιβατικής κίνησης που παρατηρείται κάθε χρόνο σε συγκεκριμένες διαδρομές.

Αναλυτικά τα δρομολόγια που αναστέλλονται είναι τα εξής: