Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ορθοδοξια



Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης: Η σταλαγματιά της αγάπης του Θεού

Το Ντοκιμαντέρ «Η σταλαγματιά της αγάπης του Θεού» της Μαρίας Γιαχνάκη σε παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, προβάλλεται στα Παραπολιτικά στην κατηγορία ντοκιμαντέρ εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του ομίλου ανοίγοντας τον δρόμο για παραγωγές που ως τώρα δεν υπήρξαν στα ψηφιακά πολιτικά μέσα .



Η Τουρκία ζητά από την ελληνική κυβέρνηση αλλαγές στην Συνθήκη της Λωζάνης

Η Τουρκία του Ερντογάν εκμετελλεύεται στο έπακρο την πολιτική υποχώρησης και κατευνασμού της ελληνικής κυβέρνησης  και απαιτεί να γίνουν αλλαγές στην συνθήκη της Λωζάνης, ώστε σαν αντάλλαγμα να ανοίξει την Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τούρκος πρόεδρος έχει τρεις απαιτήσεις:



Η εορτή της Παναγίας Ελαιοβρύτισσας στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου Εβδομάδος, ημέρα αφιερωμένη στην Κυρία Θεοτόκο την Ζωοδόχο Πηγή, στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου τιμάται και εορτάζεται σύμφωνα με την παράδοση της Μονής και κατά την προβλεπόμενη αγιορείτικη τάξη η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ελαιοβρύτισσας.



“Με το βλέμμα στον Ουρανό”: Ένα ντοκιμαντέρ των Παραπολιτικά Media σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός για τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως

Το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός εγκαινιάζει την συνεργασία του με τον όμιλο Παραπολιτικά media, με το ντοκιμαντέρ «Με Το βλέμμα στον ουρανό». Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο στην πορεία του Αγίου Νεκτάριου Πενταπόλεως.



Με την ευχή για η ειρήνη η Σταυροπροσκύνηση στην πολύπαθη Γάζα – Πνευματικό καταφύγιο για τους χριστιανούς η Μονή του Αγίου Πορφυρίου

Τον δικό τους σταυρό σηκώνουν εδώ και αρκετούς μήνες οι κάτοικοι της πολύπαθης Γάζας με τον πόλεμο μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ να μαίνεται από τις 7 Οκτωβρίου 2023, με χιλιάδες νεκρούς να έχουν χάσει τη ζωή τους και εκατοντάδες να αγνοούνται.



ΖΩΝΤΑΝΑ από την Pemptousia TV το ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους στη Θεσσαλονίκη από την Pemptousia TV, στις 20:00.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV πατώντας ΕΔΩ

Παρακολουθήστε το τρέιλερ: