Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Οργή

 

Καναδάς: Θλίψη και οργή στην επιμνημόσυνη τελετή για τα θύματα του Boeing

Περίπου 2.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Τορόντο για μια επιμνημόσυνη τελετή για τα θύματα του ουκρανικού επιβατηγού αεροσκάφους που καταρρίφθηκε στο Ιράν, μια καταστροφή στην οποία σκοτώθηκαν 57 Καναδοί, πολλοί ιρανικής καταγωγής.



Τα οργισμένα τηλεφωνήματα Τσίπρα σε Χριστοδουλοπούλου και Βούτση

Δυο οργισμένα τηλεφωνήματα έκανε ο χθες ο πρωθυπουργός την ώρα που μαινόταν ο θόρυβος γύρω από τις μετατάξεις υπαλλήλων της Βουλής. Το ένα έγινε προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και το άλλο προς την Τασία Χριστοδουλοπούλου.



Οργή των αστυνομικών για τη δήλωση Κυρίτση

«Η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτση ότι δεν θυμάται να υπήρξαν νεκροί από μολότοφ έχει προκαλέσει οργή σε όλους τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν δεχθεί χιλιάδες μολότοφ κατά τη διάρκεια επεισοδίων, διαδηλώσεων ακόμα και στα γήπεδα» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.



Η οργή του Roger Waters για την κατασταση στη Βενεζουέλα

Ο Roger Waters εξαπολύει σφοδρή επίθεση στις ΗΠΑ κάνοντας λόγο για απόπειρα αμαύρωσης της εικόνας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στην Βενεζουέλα.



Οργή της Άγκυρας για το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό: Η Ελλάδα προστατεύει τους εχθρούς μας

Την οργή της Άγκυρας προκάλεσε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να χορηγήσει άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους «πραξικοπηματίες».