Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

οργανα



Δώρα ζωής χάρισε με τον θάνατό του 58χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης

Δώρα ζωής σε συνανθρώπους μας χάρισε με τον θάνατό του 58χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΘ Ιπποκράτειο από τις 28/01 και έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μετά την πιστοποίηση του εγκεφαλικού θανάτου από του ιατρούς, η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά των οργάνων του.



Ξυπνάτε τα βράδια; - Τι σημαίνει όταν ξυπνάτε την ίδια ώρα

Λίγο πολύ σε όλους μας έχει συμβεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μπορεί να μην θεωρείται ανησυχητικό, ωστόσο μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία για την υγεία μας που δεν είχαμε εντοπίσει. Το δωμάτιο είναι σκοτεινό, αλλά βέβαια, το ρολόι δείχνει την ίδια ώρα με αυτή που έδειχνε την προηγούμενη νύχτα. Και την πιο προηγούμενη. Αλλά πώς γίνεται πάντα να είναι 3.25 π.μ.;



Ήξερες ότι κάθε δόντι αντιστοιχεί σε ένα όργανο του σώματος;

Οι επαγγελματίες ρεφλεξολόγοι ακολουθούν τα μονοπάτια των μεσημβρινών των δοντιών για να βελτιώσουν τις θεραπευτικές πρακτικές τους. Έτσι, και ο καθένας μας, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δόντια για να διαγνώσει μια πάθηση ή ακόμα και να θεραπεύσει τα μέρη του σώματος με το οποία είναι συνδεδεμένα. 



Κέρκυρα: Αυτός είναι ο 19χρονος που χάρισε ζωή με τον θάνατό του! Σε τρεις χώρες τα όργανά του

Τη δύναμη να δωρίσουν όργανα του 19χρονου παιδιού τους, που ήταν κλινικά νεκρό από τις 18 Οκτωβρίου, βρήκαν δύο Κερκυραίοι γονείς, χαρίζοντας ζωή σε συνανθρώπους μας, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.



Παραιτείται ο CEO της Tesla από τα συμβουλευτικά όργανα του Λευκού Οίκου

Την παραίτησή του από τα συμβουλευτικά όργανα του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, στον απόηχο της ανακοίνωσης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για του Παρισιού για το κλίμα.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μασκ επεσήμανε ότι η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική.



Mαρτυρία δημοσιογράφου!Στην Τουρκία παίρνουν τα όργανα παιδιών της Συρίας ενώ είναι ακόμη ζωντανά!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γνωστό ότι το εμπόριο οργάνων θερίζει στη Τουρκία, αφού εκεί δεν παύουν ούτε λεπτό να εκμεταλλεύονται τον πόνο των Σύρων προσφύγων... ακόμα και των μικρών παιδιών τους προκειμένου να πλουτίσουν.