Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ωραριο



Έτσι θα κινηθούν τα δρομολόγια των ΜΜΜ για τη Δευτέρα του Πάσχα

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σήμερα Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικά:

Δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

-Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής.

Δρομολόγια μέσων σταθερής τροχιάς



Σούπερ μάρκετ: Θα επαναλειτουργήσουν την Κυριακή - Το ωράριό τους

Τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα που λειτουργούν με click away είναι κλειστά την Πρωτοχρονιά.

Όσον αφορά για το πότε θα ανοίξουν, υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής λειτουργίας για την πρώτη Κυριακή του χρόνου (3 Ιανουαρίου), με προτεινόμενο ωράριο (07:00-21:00).

Η σχετική ΚΥΑ αναφέρει τα εξής:



Κορωνοϊός: Κλείνουν σήμερα τα μεσάνυχτα μπαρ και εστιατόρια στην Αττική

Από σήμερα μπαίνουν σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και αφορούν τα μπαρ και τα εστιατόρια στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, τα οποία θα κλείνουν τα μεσάνυχτα προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.



ΗΣΑΠ: Αλλαγή στο ωράριο την Κυριακή λόγω έργων

Στις 11 το πρωί θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, τα δρομολόγια του ηλεκτρικού στο τμήμα «Κηφισιά - Ειρήνη», λόγω τεχνικών εργασιών.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, η εν λόγω αλλαγή οφείλεται σε προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν από τη νύχτα του Σαββάτου, 16/11/2019, έως το πρωί της Κυριακής, 17/11/2019.



Χαλκιδική: Στις 12:30 το βράδυ θα κλείνουν τα καταστήματα από Μάιο ως Οκτώβριο

Στις 12.30 το βράδυ θα κλείνουν τα καταστήματα στη Χαλκιδική από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου.



Τράπεζες: Νέο ωράριο συναλλαγών με το κοινό

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΕΤ, σε συνέχεια της νέας Συλλογικής Σύμβασης με την ΟΤΟΕ, από την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, οι τράπεζες – μέλη της Ένωσης θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) τις ώρες 08.00-14.00