Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Open



Ιωάννα Μαλέσκου για το «ΤV Queen»: Ο Μικρούτσικος είναι ο βασικός λόγος που είπα «ναι»

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι «TV Queen» μέσα από την συχνότητα του Open.

Η παρουσιάστρια πήγε στο πλατό για την επίσημη φωτογράφιση του νέου ριάλιτι και οι τηλεοπτικές κάμερες την περίμεναν απ΄έξω.



Το νέο reality του Open – Ποιοι θα το παρουσιάσουν

Στο τέλος του Απρίλη θα βγει στον αέρα το νέο reality του Open για επίδοξους παρουσιαστές. Όπως αναφέρει η Real, το reality θα λέγεται «TV Queens», ενώ, όπως μαρτυρά ο τίτλος, θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν παρουσιάστριες.



Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο «παράπονο» στον σύντροφό της

Μετά από μια δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά με «βαριά» ειδησεογραφία, το «Ευτυχείτε» έριξε αυλαία και η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Open.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και κάνει εξορμήσεις σε κοντινούς αλλά και μακρινούς προορισμούς μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.



Γνωστός δημοσιογράφος αποχωρεί από το ΟΡΕΝ και επιστρέφει στο MEGA

Ένας εκ των πιο γνωστών δημοσιογράφων του MEGA που ανέβασε επίπεδο το όνομά του στο συγκεκριμένο κανάλι αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, καθώς αποτελεί παρελθόν από το ΟΡΕΝ.



Μαντώ Γαστεράτου: Αποχωρεί από το Open

Έληξε η συνεργασία της Μαντώς Γαστεράτου με το Open. Την Κυριακή 28 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η μεσημεριανή εκπομπή του Open, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και η Μαντώ Γαστεράτου με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή της.



H συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 7:00»

Συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 7:00» και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο