Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ωμος



Πόνος στον ώμο: Αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης

Ο πόνος στον ώμο είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας συχνά δυσλειτουργικό το χέρι και την εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων σχεδόν αδύνατη.



H Angelina Jolie φοράει ήδη στον ώμο της την It- τσάντα της επόμενης σεζόν

Η Angelina Jolie μπορεί να έκανε πρόσφατα μια ευχάριστα διαφορετική εμφάνιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει, γρήγορα όμως επέστρεψε στο δοκιμασμένο και πιο κλασικό στυλ της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Χόλιγουντ με ένα midi μαύρο φόρεμα με αντίστοιχο σακάκι και ήταν τα αξεσουάρ που αναβάθμισαν το look της.



Ωμαλγία: Γιατί πονάει ο ώμος μου;

Εκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλον τον κόσμο υποφέρουν από πόνο στον ώμο σε τακτική βάση.

Τα αίτιά του κρύβονται σε μια μεγάλη ποικιλία παθήσεων και καταστάσεων, μερικές από τις οποίες δεν προέρχονται καν από την άρθρωση. Ωστόσο, η ωμαλγία έχει άμεσες συνέπειες στην καθημερινότητα, αλλά και στην επαγγελματική ζωή του πάσχοντα.



Πόνος στον ώμο: Με ποια μορφή καρκίνου συνδέεται

Ο πόνος στον ώμο είναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων αποτέλεσμα φλεγμονής ή μυϊκού τραυματισμού...

Ωστόσο, σε κάποιες, ομολογουμένως λίγες, περιπτώσεις, μπορεί να αποτελεί ένδειξη καρκίνου.

Οποιοσδήποτε πόνος στο σώμα δεν μπορεί να αποδοθεί σε προφανή αιτία, όπως μια πτώση ή ένα τροχαίο ατύχημα, θα πρέπει να αξιολογείται από τον γιατρό.



Περιαρθρίτιδα ώμου: Πού οφείλεται ο πόνος στον ώμο, τι μπορείτε να κάνετε

Η περιαρθρίτιδα είναι ένας γενικός όρος που αναφέρεται στην παθολογία στην περιοχή του ώμου.

Είναι πιθανό δηλαδή κάποιος που πονάει στον ώμο και δεν μπορεί να σηκώσει το χέρι του σε γωνία 90 μοιρών, όταν επισκεφθεί τον ορθοπεδικό να του πει ότι πάσχει από περιαρθρίτιδα του ώμου.