Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 -

ομοφυλοφιλοι



Ιωάννα Παππά για τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους: Το παιδί θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες γιατί η κοινωνία είναι σκληρή

Η Ιωάννα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τόσο για το αν θα τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πάντο, αλλά και για το πώς βλέπει η ίδια την τεκνοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.



Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ενοχλείται που φτάσαμε στο σημείο «να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι – Δεν θέλω να μεγαλώνει ο γιος μου με αυτό το πρότυπο»

Αντίθετη με τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών δήλωσε πως είναι η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η γνωστή χορογράφος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να περάσει στη χώρα μας το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων ζευγαριών.



Η Μαρία Ιωαννίδου επιμένει στις δηλώσεις της για την τεκνοθεσία από γκέι ζευγάρια και ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεσπά – «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ιλαρά»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου για τις δηλώσεις της, που προκάλεσαν σάλο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και η επιμονή της προκάλεσε την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου.



Σύλληψη ακτιβιστή που διαδήλωνε υπέρ των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία

Στη σύντομη κράτηση του βετεράνου ακτιβιστή, Πίτερ Τέιτσελ στην Μόσχα, προχώρησε η ρωσική αστυνομία την πρώτη μέρα του παγκοσμίου κυπέλλου, καθώς ο Βρετανός επιχείρησε να πραγματοποιήσει διαμαρτυρία ενός ατόμου κοντά στο Κρεμλίνο για την υποστήριξη των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.



Τι σημαίνει ομοφοβία; Πέθανε ο ψυχολόγος που επινόησε τον όρο

Απεβίωσε από καρκίνο, σε ηλικία 86 ετών, ο Αμερικανός ψυχολόγος Τζορτζ Γουάινμπεργκ, ο οποίος στα μέσα της δεκαετίας του 1960 είχε επινοήσει τον όρο «ομοφοβία» για να περιγράψει τη φοβία πολλών ανθρώπων απέναντι στους ομοφυλόφιλους.



Πάπας Φραγκίσκος: Ο Ιησούς δεν θα έλεγε ποτέ «φύγε, γιατί είσαι ομοφυλόφιλος»

Ως πάπας συνεχίζω να συνοδεύω ποιμαντικά ομοφυλόφιλους», δήλωσε ο Φραγκίσκος κατά την διάρκεια της πτήσης του παπικού αεροσκάφος με το οποίο επέστρεφε στο Βατικανό μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν.