Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ομοφυλοφιλια



«Ε όχι, για να αφήσουμε τους γκέι να γεννάνε;» – Το νέο ξέσπασμα της Άννας Φόνσου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Η Άννα Φόνσου τοποθετήθηκε εκ νέου για το νομοσχέδιο με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, με το οποίο διαφωνεί ύστερα από την πρόσφατη δήλωσή της «έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο, εάν πουν κάτι τέτοιο, κάποιες κακίες; Είμαι κατά εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω».



Ο Άγιος Παΐσιος και ο Άγιος Πορφύριος ερμηνεύουν-αποκαλύπτουν ένα βασικό αίτιο της ομοφυλοφιλίας

Απόσπασμα από την ομιλία: Η Αγωγή των Παιδιών κατά τους Σύγχρονους Αγίους της Εκκλησίας μας.



Οι 8 διάσημοι που μας απογοήτευσαν με τις δηλώσεις τους

Είναι εξαιρετικά άβολο ν' ακούς έναν άνθρωπο που μέχρι εχθές θαύμαζες, να εκφέρει μια άποψη που όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τη δική σου, αλλά αντιβαίνει στην κοινή λογική.



Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: ''Δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, είναι μία ανωμαλία''

Για όλους και για όλα μίλησε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο και παρουσιαστή Αντρέα Κημήτρη, που μεταδόθηκε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση.



Καλαβρύτων: ''Έμφυλες...αναισχυντίες! Αποκάλυψη του αισχρού περιεχομένου''

Στις ημέρες μας μεγάλη συζήτηση γίνεται για τις «έμφυλες ταυτότητες», αλλά το αυτί του κ. Υπουργού της α-Παιδείας και.......αναισχυντίας ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ!

Γράφει ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος

Προχωρεί ακάθεκτα στην εισαγωγή στα Σχολεία μας μιάς αισχρής -ανήθικης- συμπεριφοράς των μαθητών!



Τους κατακρεούργησαν μέλη της Αλ Κάιντα, για προώθηση της ομοφυλοφιλίας!

Ένας κλάδος της Αλ-Κάιντα στο Μπανγκλαντές ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για τη χθεσινή δολοφονία δύο υποστηρικτών των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, τους οποίους κατηγόρησαν ότι εργάζονταν για «την προώθηση της ομοφυλοφιλίας» στη χώρα.