Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ομηρία



Συναγερμός στη Γαλλία: Πιθανή ομηρία σε λύκειο στην πόλη Μυλούζ

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε η Γαλλική αστυνομία για τοποθέτηση βόμβας σε λύκειο στην πόλη Mulhouse.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και πιθανή ομηρία καθώς η αστυνομία δέχτηκε τρία τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού και παρουσία ένοπλων ανδρών.



Η στιγμή της εκτέλεσης του δράστη της ομηρίας στη Βραζιλίας - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία σκότωσε τον άνδρα που είχε συλλάβει σήμερα ως ομήρους 31 επιβάτες ενός λεωφορείου, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός της, περίπου τέσσερις ώρες μετά την έναρξη του περιστατικού στη μεγάλη γέφυρα που ενώνει το Ρίο ντε Ζανέιρο με τη γειτονική πόλη Νιτερόι.



Ένοπλος έχει ως ομήρους 16 επιβάτες λεωφορείου στο Ρίο ντε Τζανέιρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένοπλος έχει συλλάβει ως ομήρους τουλάχιστον 16 επιβάτες λεωφορείου σε μία γέφυρα του Ρίο ντε Ζανέιρο, δήλωσε επίσημη πηγή.

Ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούνταν ήταν τουλάχιστον 22 κατά την έναρξη του περιστατικού, γύρω στις 05:30 τοπική ώρα (11:30 ώρα Ελλάδας), όμως έξι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.



Βίντεο ντοκουμέντο από την ομηρία σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ηλεία

Βίντεο ντοκουμέντο από την ομηρία σε λεωφορείο ΚΤΕΛ στην Ηλεία που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου μετέδωσε η εκπομπή Μαζί Σου του ΣΚΑΪ.

Ένας από τους επιβάτες, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, προσπαθεί να ηρεμήσει τον δράστη που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι. Ο δράστης όμως εξοργίζεται περαιτέρω.



Ομηρία οδηγού ΚΤΕΛ στην Ηλεία: Ρομά τον απειλούσε με μαχαίρι - Πώς κατάφερε να γλιτώσει

Εφιαλτικές στιγμές έζησε εχθές ένας οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην Ηλεία, κατά τη διάρκεια της ομηρίας του από έναν Ρομά, ο οποίος τον απειλούσε με μαχαίρι. Διατηρώντας την ψυχραιμία του, ο οδηγός κατάφερε ωστόσο να έχει αίσιο τέλος η περιπέτειά του.



Γαλλία: Ένοπλος κρατούσε ομήρους σε σούπερ μάρκετ

Περιστατικό ομηρίας σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην πόλη Μπεσέ-συρ-Μπράιγ στο διαμέρισμα της Σαρτ στη Γαλλία, όταν ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ, σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές. 

Ο ένοπλος απελευθέρωσε όλους τους ομήρους περίπου μία ώρα από τότε που ξεκίνησε το περιστατικό, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα.