Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ομαδας



Αυτοκτόνησε μέσα στο γήπεδο πρώην πρόεδρος ομάδας στην Εύβοια

Στο γήπεδο όπου αγωνίζεται ο ΑΟ Αστέρας μία προπονήτρια που ετοιμαζόταν για το απογευματινό πρόγραμμα, βρήκε αιμόφυρτο στα αποδυτήρια έναν 58χρονο άνδρα. Δίπλα του υπήρχε μία καραμπίνα με την οποία όπως όλα δείχνουν αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, βάζοντας τέλος στη ζωή του.



Εκτός ομάδας τίθεται ο Στέφανος Καπίνο!

Μετά τον Μπέσνικ Χάσι, ο Στέφανος Καπίνο αποτελεί το δεύτερο «θύμα» της ήττας του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ.

Η δυσαρέσκεια των «ερυθρόλευκων» για τις εμφανίσεις του 23χρονου τερματοφύλακα έγινε γνωστή αμέσως μετά το ντέρμπι, όπως και οι σκέψεις να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τη Γιουβέντους.



Σκηνικό λεηλασίας: Διέρρηξαν το γήπεδο ομάδας της Γ' Εθνικής στα Χανιά

Αντιμέτωποι με σκηνικό λεηλασίας βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες της ομάδας Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ. που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όταν μπήκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου των Μουρνιών στα Χανιά.



Μουγκάμπε: Δεν έβαλε να συλλάβουν τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε διέταξε τη σύλληψη όλων των μελών της Ολυμπιακής ομάδας της Ζιμπάμπουε επειδή δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα μετάλλιο, η κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας διέψευσε την είδηση, χαρακτηρίζοντάς τη «μύθευμα του διαδικτύου».



Βιολογία Ομάδας Προσανατολισμού, Πανελλαδικές 2016: Θέματα και απαντήσεις

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2016 για χιλιάδες υποψήφιους σήμερα Παρασκευή 27 Μαϊου με τα μαθήματα Βιολογία Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών, και  Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.



Έλληνας πρόεδρος πόνταρε σε ήττα της ομάδας του κι έχασε τα λεφτά του!

Το ποσό των 30.000 ευρώ φέρεται να έχασε πρόεδρος ομάδας της Football League, όταν πόνταρε στην ομάδα του να ηττηθεί. Απίστευτη ατάκα από τον αρχηγό!