Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

ΟΛυμπιακοί αγώνες



Η ΕΟΕ θα ανταμείψει οικονομικά όσους έφτασαν ως την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση με τη μορφή υποτροφίας θα λάβουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ελλάδας που κατετάγησαν από την 1η έως και την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.



Το «ωραίο όνειρο» των Ολυμπιακών Αγώνων σβήνει, δίνοντας τη θέση του στο πολιτικό αδιέξοδο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού προσέφεραν μια εκτυφλωτική καλοκαιρινή επιτυχία που γοήτευσε όλο τον κόσμο και επαναβεβαίωσε τη γαλλική εθνική περηφάνια. Όμως η επιστροφή στην καθημερινότητα θα είναι σκληρή.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελένη Πόλακ αποκλείστηκε λόγω θετικού δείγματος

Η ΔΟΕ με ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε πως η Ελένη Πόλακ αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, λόγω θετικού δείγματος.

Υπενθυμίζουμε πως η ΕΟΕ είχε ενημερωθεί από τον ΕΟΚΑΝ για θετικό δείγμα την ίδια μέρα με τον προκριματικό του επί κοντώ, στον οποίο αγωνίστηκε η Πόλακ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.



Η Τατιάνα Μπλάτνικ αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Περήφανους έκανε για ακόμα μια φορά όλους του Έλληνες ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, έλαβε με 15.100 βαθμούς και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.



Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες ταξίδεψαν στο Παρίσι μαζί με τα παιδιά τους για να παρακολούθησουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους δύο ηθοποιούς του Χόλιγουντ μαζί με τις δύο κόρες τους.



Διαμαρτυρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τον αποκλεισμό της Γκουντούρα – «Η κρίση των διαιτητών ήταν άδικη»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα στην προημιτελική φάση της ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι.

Η ΕΟΕ τονίζει πως οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν άδικη, αναφέροντας ότι πάρθηκαν υπό την πίεση των Γάλλων παραγόντων.