Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ολομέλεια της Βουλής



Οικογενειακό πρόβλημα κράτησε τον Χουλιαράκη μακριά από την Ολομέλεια της Βουλής

Σε αναβολή της προγραμματισμένης παρουσίας του στην Ολομέλεια της Βουλής αναγκάστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Αιτία αποτέλεσε ένα οικογενειακό πρόβλημα. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση του αντιπροέδρου της Βουλής, Μάριου Γεωργιάδη, προέκυψε πρόβλημα υγείας με συγγενικό πρόσωπο του υπουργού.



Τσίπρας: «Για εμάς αριστεία δεν είναι ποιος θα κρατάει τη σημαία»

Το σύνολο σχεδόν του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στο success story της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιχείρησε να αποτυπώσει ο κ. Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις δομές πρωτοβάθμιας υγείας 



Τσίπρας στον Μητσοτάκη: Χαίρομαι που σας κόβω από τα μπάνια σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

 

«Κύριε Μητσοτάκη σας καλωσορίζω στην αίθουσα, μπήκατε κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου δεν ήσασταν στην αίθουσα», του είπε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός και συνέχισε:



Μητσοτάκης VS Τσίπρα στη Βουλή (ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ)

Σε μονομαχία κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελίσσεται η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή.