Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ολαντ



O Τσίπρας υποδέχτηκε τον Ολάντ με μία παροιμία: Oι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται

Την ελληνική παροιμία «Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται» θυμήθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός υποδεχόμενος τον τέως πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο Μαξίμου.



Παυλόπουλος: Ευχαρίστησε Γιούνκερ και Ολάντ για τη στήριξη στην Ελλάδα τα χρόνια των μνημονίων

Τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αλλά τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, για τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα τα χρόνια του μνημονίου, εξέφρασε διά τηλεφώνου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. 



Αποκαλύψεις Ολάντ για τον Τσίπρα και το δημοψήφισμα του 2015

Ο γιακάς ανοιχτός, φαίνεται ευχάριστος, μιλάει αγγλικά με μια πολύ νόστιμη ελληνική προφορά, έχει γερή πολιτική εμπειρία αν και ομολογεί, χωρίς κίνδυνο να διαψευστεί, ότι είναι νεοφώτιστος στα μυστήρια της Ευρωπαϊκής Ενωσης.



Άλλος άνθρωπος ο Ολάντ στις διακοπές του (φώτο)

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ φωτογραφήθηκε σε ένα εστιατόριο στο χωριό Eygalières, στην περιοχή Bouches-du-Rhône της Γαλλίας, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του Ζυλί Γκαγιέ, τον τηλεπαρουσιαστή-βεντέτα Μισέλ Ντρουκέρ, την σύζυγό του και τον διάσημο τραγουδιστή Σαρλ Αζναβούρ.



Στη Νίκαια για τις εκδηλώσεις μνήμης Μακρόν - Ολάντ και Σαρκοζί

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και οι δύο προκάτοχοί του, ο Φρανσουά Ολάντ και ο Νικολά Σαρκοζί, μετέβησαν όλοι μαζί, με το προεδρικό αεροσκάφος, στη Νίκαια σήμερα το απόγευμα προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης επίθεσης της 14ης Ιουλίου 2016.



Χρυσή «σύνταξη» για τον Ολάντ: Δείτε πόσα χρήματα θα παίρνει το μήνα!

Μπορεί ο Φρανσουά Ολάντ να μην ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προέδρους της Γαλλίας, ωστόσο χάρη στη μία και μοναδική θητεία του στον προεδρικό θώκο θα λαμβάνει πραγματικά «χρυσή» σύνταξη.