Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ



Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της Αγίας Σκέπης στα Χανιά

Στις 18 Νοεμβρίου 2022 θα εκδικαστεί η υπόθεση της Αγ. Σκέπης, καθώς αν και ήταν να αρχίσει σήμερα η πρώτη δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, ζητήθηκε από τον κατηγορούμενο γενικό γιατρό αναβολή καθώς ο συνήγορος υπεράσπισής του είναι ασθενής με κορωνοϊό.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και έδωσε αναβολή για τις 18/11/2022.



Κορωνοϊός: Επτά κρούσματα σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός έχει σημάνεις σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό επτά κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για το οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άνδρες και πέντε γυναίκες, ηλικίας από 80 έως 92 ετών.



Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 66χρονος εγκαυματίας από τη φωτιά σε γηροκομείο

Κατέληξε την Τετάρτη το πρωί ο 66χρονος άνδρας που υπέστη σοβαρά πολλαπλά εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε πριν από περίπου ένα μήνα στο δωμάτιό του σε οίκο ευγηρίας, όπου διέμενε, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το στρώμα του άτυχου άνδρα τυλίχθηκε στις φλόγες. 



Τραγωδία στη Βρετανία: Φωτιά σε οίκο ευγηρίας

Δύο άνθρωποι κάηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν στο Χέρτφορντσαϊρ της Βρετανίας, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας.

Η πυροσβεστική δέχθηκε επείγουσα κλίση και έσπευσε αμέσως να προσφέρει τη βοήθειά της. Από το κτίριο που τιλίχτηκε στις φλόγες κατάφεραν να διαφύγουν άλλα 33 άτομα, ενώ τρεις από τους ηλικιωμένους υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα.