Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

οικονομική κρίση



Handelsblatt: Οι Έλληνες ξαναβρίσκουν το θάρρος τους μετά την κρίση

Βελτιωμένο κλίμα στην ψυχολογία του Έλληνα διαπιστώνει η Handelsblatt, σε δημοσίευμα με τίτλο «Οι Έλληνες ξαναβρίσκουν το θάρρος τους μετά την κρίση».



Άνδρες οι περισσότεροι αυτόχειρες στην Ελλάδα!

Το 2014 είναι το έτος με τις περισσότερες αυτοκτονίες στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Υγείας και αποτυπώνουν την εξέλιξη των αυτοκτονιών ανά έτος, από το 2008 έως και το 2016. Αποτυπώνουν, επίσης, την εξέλιξη των αυτοκτονιών ανά φύλο και ηλικιακή ομάδα.



Τον καλύτερο καπουτσίνο στο κέντρο του Βελιγραδίου τον φτιάχνει Έλληνας!

Τον καλύτερο καπουτσίνο στο «Κολωνάκι» του Βελιγραδίου τον φτιάχνει Έλληνας. Ο Κλήμης Μαστορίδης, που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας ως... ερωτικός μετανάστης, σήμερα είναι ιδιοκτήτης του καφέ City στην περιοχή Βράτσαρ της σερβικής πρωτεύουσας.



Παράνομη η θητεία του Νικολάς Μαδούρο

Το κοινοβούλιο της Βενεζουέλας, το οποίο ελέγχει η αντιπολίτευση, κήρυξε χθες παράνομη τη νέα θητεία του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, η οποία αναμένεται να αρχίσει στις 10 Ιανουαρίου, υποσχόμενο να ενθαρρύνει μια «μεταβατική κυβέρνηση» και «ελεύθερες εκλογές».



Deutsche Welle: Η κρίση αφήνει τους Έλληνες να πεινάνε και τα παιδιά να υποσιτίζονται

Τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες Έλληνες λόγω της κρίσης όσον αφορά ακόμα και την εξασφάλιση φαγητού περιγράφει σε ρεπορτάζ της η Deutsche Welle.



Έκθεση σοκ από τον ΣΕΒ: Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε όσο και μετά την Κατοχή

Ηχηρό καμπανάκι για το δημογραφικό μαρασμό της χώρας χτυπά ο ΣΕΒ στο Εβδομαδιαίο Δελτίο για την Ελληνική οικονομία που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «SOS: Ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται και γερνάει…».