Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ



Το Φεστιβάλ Δράμας «εξασφαλίστηκε» για την επόμενη τριετία

Σταθερή οικονομική στήριξη του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας για την επόμενη τριετία εξασφαλίζει η τετραμερής προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, του Δήμου Δράμας και του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.



Οικονομική ενίσχυση στους πυρόπληκτους από τους Έλληνες εφοπλιστές

Tην έναρξη προγράμματος συνδρομής για την αποπεράτωση επισκευής ή ανέγερσης πυρόπληκτων κατοικιών σε έως 50 πυροπαθείς των Δήμων Νέας Μάκρης-Μαραθώνα και Πικερμίου-Ραφήνας, των οποίων η επιλογή θα γίνει βάσει κοινωνικών κριτηρίων, ανακοίνωσε η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.



Για 4η χρονιά η Νότια Κορέα προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες

Το ποσό που ενέκρινε η Νότια Κορέα ανέρχεται σε 500.000 δολάρια για το έτος 2019 που θα διατεθούν για τα καταλύματα και τη φροντίδα για πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Η συνεισφορά θα γίνει μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, προκειμένου να υποστηριχθούν οι ανθρωπιστικές της δραστηριότητες για το προσφυγικό στη χώρα μας.



Υπουργείο Εργασίας: νέα καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε πυρόπληκτους συνταξιούχους

.



Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων

Συνεχίζεται και σήμερα στον Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας-Πικερμίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων.



Επίδομα 70 ως 210 ευρώ τον μήνα σε 500.000 οικογένειες. Ποιους αφορά

Επίδομα στέγασης σε πάνω από 1,3 εκατομμύριο ωφελούμενους που θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ τον μήνα, για την κάλυψη μέρους του ενοικίου ή της δόσης του στεγαστικού δανείου 500.000 νοικοκυριών έρχεται από τον Ιανουάριο του 2019.