Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 -

Οικονομική αστυνομία



Κιβωτός του Κόσμου- Πατέρας Αντώνιος: «Με κατηγορούν άδικα»

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς εκτός από τις καταγγελίες για κακοποίηση που έχει αναλάβει η εισαγγελία ανηλίκων, η Οικονομική Αστυνομία καλείται να διερευνήσει τέσσερα κακουργήματα σε βάθος πενταετίας έχοντας στο επίκεντρο τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και 9 ακόμη φυσικά πρόσωπα, που είχαν κεντρικό ρόλο στη ΜΚΟ.



Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι συνεργάτιδας του Α. Γεωργιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έφοδος της αστυνομίας για έλεγχο στο σπίτι της συνεργάτιδας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Περισσότερα σε λίγο…



Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της ΑΕΠΙ

'Εφοδο στα γραφεία της ΑΕΠΙ, στο Μαρούσι, πραγματοποίησαν άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την οικονομική διαχείριση της εταιρείας.



Στο «κυνήγι» της φοροδιαφυγής η Οικονομική Αστυνομία - Γιατρός ξέχασε να κόψει... 39 αποδείξεις

Στη "φάκα" της Οικονομικής Αστυνομίας έπεσε γιατρός στη Θεσσαλονίκη, που φέρεται ότι επί 4 μήνες δεν έκοψε 39 αποδείξεις για παροχή ιατρικών υπηρεσιών.



Στοχευμένοι έλεγχοι σε πρατήρια καυσίμων από την Οικονομική Αστυνομία

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την πάταξη του λαθρεμπορίου υγρών καυσίμων και της φοροδιαφυγής, πραγματοποιούνται έλεγχοι σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε διάφορες περιοχές.



H Οικονομική Αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, στις επιχειρήσεις του Βλάση Σταθοκωστόπουλου

Έρευνα ευρείας κλίμακας, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, πραγματοποίησαν άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί στα Νότια Προάστια ο γνωστός  επιχειρηματίας, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

Για τα αποτελέσματα των ερευνών η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε δελτίο τύπου: