Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

οικιακη βοηθος



Οικιακή βοηθός έκλεβε χρήματα από την τσάντα της εργοδότριάς της

Οικιακή βοηθός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι έκλεβε χρήματα από την εργοδότριά της.

Η 58χρονη εργοδότρια απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, καταγγέλλοντας ότι η 44χρονη οικιακή βοηθός αφαίρεσε, χθες το πρωί, από την τσάντα της το ποσό των 350 ευρώ.



Απέλυσαν οικιακή βοηθό όταν έμαθαν ότι έχει καρκίνο!

Μια Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός στο Χονγκ Κονγκ, την οποία απέλυσαν οι εργοδότες της αφού διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, στερώντας της κατ’ αυτόν τον τρόπο την πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη, εξασφάλισε αποζημίωση ενός ποσού που αντιστοιχεί σε 3.300 ευρώ, σε φιλικό διακανονισμό που έκανε ενώπιον δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ.



Οικιακή βοηθός εγκλωβίστηκε για τρεις ημέρες μέσα στον ανελκυστήρα στο σπιτιού δισεκατομμυριούχου

Μια οικιακή βοηθός διασώθηκε αφού πέρασε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο εγκλωβισμένη μέσα στον ανελκυστήρα του σπιτιού του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η γυναίκα που φέρεται ότι είναι η 53χρονη Μαρίτες Φορταλίζα μπήκε μέσα στον ανελκυστήρα του σπιτιού του επενδυτικού τραπεζίτη εργοδότη της Γουόρεν Στίβενς, στο Μανχάταν, το απόγευμα της Παρασκευής.



Οικιακή βοηθός ξάφρισε 91.000 ευρώ από την εργοδότριά της

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται μία 28χρονη οικιακή βοηθός από τις Σέρρες η οποία απέσπασε τμηματικά από την εργοδότριά της 91.000 ευρώ.



Πάτρα:οι λίρες έκαναν φτερά

Εκτός από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Πάτρα, “καθάριζε” και τα συρτάρια του αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο είχε η 50χρονη την οποία είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό! Στην “μακρυχέρα” εργαζόμενη “γυάλισαν” οι συνολικής αξίας περίπου 35.000 ευρώ λίρες που είχε στην κατοχή του ο παππούς.



Οικιακή βοηθός έκλεψε 57.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Πάτρα

Για περισσότερο από δύο χρόνια φρόντιζε μια κατάκοιτη ηλικιωμένη στην Πάτρα η 47χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθός της και θεωρούνταν πρόσωπο εμπιστοσύνης. Όμως, οι συγγενείς της ηλικιωμένης διαπίστωσαν ότι την «ξάφριζε» συστηματικά και είχε κλέψει 57.000 ευρώ!