Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Όχι



Brexit: Νέο «όχι» από τη Βουλή σε ψηφοφορία για τη συμφωνία

Απορρίφθηκε από τη Βουλή των Κοινοτήτων το αίτημα της βρετανικής κυβέρνησης να υπάρξει σήμερα ψηφοφορία επί της Συμφωνίας Αποχώρησης, στην οποία κατέληξε ο Μπόρις Τζόνσον με τους 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



«Όχι» στον ρατσισμό είπαν διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη

Ηχηρό «όχι» στον ρατσισμό είπαν διαδηλωτές που πήραν μέρος στην κινητοποίηση που διοργάνωσαν μη κυβερνητικές οργανώσεις, με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων και του Ρατσισμού στην κοινωνία και την εκπαίδευση.



Η Κρήτη λέει και πάλι "όχι" στη θρησκευτική ουδετερότητα

Νέο «όχι» στην πρόθεση της κυβέρνησης να θεσπιστεί συνταγματικά ο όρος θρησκευτική ουδετερότητα, αλλά και να τεθούν νομοθετικά εκτός δημοσίου οι κληρικοί λέει η Εκκλησία της Κρήτης.



Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη δέουσα επισημότητα εορτάσθηκε η εορτή της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.



Ύψωσε την Ελληνική Σημαία στο Μάτι

Γλίτωσε από τη φονική φωτιά του Ιουλίου στο Μάτι, οι φλόγες μετέτρεψαν το σπίτι της σε αποκαΐδια αλλά δεν το έβαλε κάτω.



Η Ιταλία ζητά συγγνώμη για τον πόλεμο που έκανε στην Ελλάδα

Τι και αν πέρασαν εβδομήντα οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά την 28η Οκτωβρίου 1940 τελικά θα εκφράσει δημόσια συγνώμη αύριο, από το βήμα της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για το ΟΧΙ, ο κ. Ματαρέλα.