Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

οεκ



Διαγραφή χρεών για το 75% των οφειλετών του ΟΕΚ – Ποιους αφορά

Για πλήρη διαγραφή οφειλής στο 75% των δανειοληπτών του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) έκανε λόγο η διοικήτρια του ΟΑΕΔ.



Ρύθμιση οφειλών για 80.000 δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ - Διαγραφή χρέους για 49.000

Κούρεμα χρέους, πλήρη διαγραφή χρεών αλλά και εκπτώσεις για 81.175 άτομα δανειολήπτες του ΟΕΚ προβλέπει η υπουργική απόφαση που υπέγραψε η υπουργός εργασίας κ. Εφη Αχτσιόγλου η οποία εντός της εβδομάδας θα αναρτηθεί στη Διαύγεια.



Έπεσαν πυροβολισμοί σε κτήριο του ΟΕΚ στο κέντρο της Αθήνας;

Mία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους του ΟΕΚ -ΟΑΕΔ, καθώς και τους υπαλλήλους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ειδικού Χρέους (γραφεία δανειοληπτών), σήμερα το πρωί, όταν, προσερχόμενοι στο γραφείο τους, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου του ΟΕΚ , επί της Σολωμού 60 & Πατησίων, αντίκρισαν την τζαμαρία του γραφείου, με 5 τρύπες, που μοιάζουν να προέρχονται από πυροβολι



Λύση- ανάσα για 36.000 οικιστές του τέως ΟΕΚ. Τα μέτρα και ποιοι ωφελούνται

Οριστική λύση-ανάσα δίνεται σε 36.000 οικιστές του τέως ΟΕΚ με τον ΟΑΕΔ να προχωρά σε έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων και ρυθμίσεις αποπληρωμής οφειλών.

Σύμφωνα με ενημερωτικά φυλλάδια που εξέδωσε ο Οργανισμός, ωφελούνται οι εξής κατηγορίες:

-Οικιστές χωρίς οριστικό παραχωρητήριο σε 151 οικισμούς



ΟΕΚ: Οι νέες ρυθμίσεις για τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών

Τις νέες ρυθμίσεις για τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών του τέως ΟΕΚ, παρουσίασε απόψε στο Εργατικό Κέντρο Έβρου ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, περιγράφοντας το μέχρι σήμερα καθεστώς το οποίο εκτιμά πως οδήγησε χιλιάδες οικιστών να κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.



Ρύθμιση για 80.000 δάνεια του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

Ρύθμιση για τους δανειολήπτες του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Αυτό αναφέρθηκε στα εγκαίνια του νέου γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), σε χώρους του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, στην έδρα του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Σολωμού 60 και Πατησίων.