Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

οδηγοι



Τις 928 έφτασαν οι συλλήψεις και 17.620 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ σε ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο τριήμερο

Σε 928 ανήλθαν οι συλλήψεις και σε 17.620 οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε ειδικές δράσεις της ΕΛΑΣ, που πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο τριήμερο, σε όλη τη χώρα, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό – Εργασίες από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό λόγω εργασιών συντήρησης, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (20/03) έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (21/03).



Διπλώματα οδήγησης: Ποιοι πρόκειται να ξανά δώσουν εξετάσεις

Αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν το σύνολο των 70χρονων οδηγών.



Έρχεται πρόστιμο έως 30.000 ευρώ σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι οδηγοί μπορούν μέχρι την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 να καταβάλουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2024 διότι τότε λήγει η δίμηνη παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.



Διαθέσιμα μέσω του gov.gr το Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών και το ιστορικό Ελέγχων Οχημάτων – ΚΤΕΟ

Για πρώτη φορά μέσω του gov.gr οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά και άμεσα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τους πόντους που έχουν λάβει στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών (ΣΕΣΟ-Point System), καθώς και για το ιστορικό Τεχνικών Ελέγχων Οχημάτων- ΚΤΕΟ.



WEF: «Τα νέα ψηφιακά αυτοκίνητα θα καταγράφουν τις ζωές σας και θα συνομιλείτε με αυτά»

Ο Cristiano R. Amon, CEO της Qualcomm, μίλησε στο φετινό WEF για τις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στο νέο ψηφιακό αυτοκίνητο το οποίο θα έχει την δυνατότητα συνομιλίας με τον οδηγό αλλά και καταγραφής όλων όσων πει και χρήσης τους ακόμα και εναντίον του!